Karym - Sunt aici, single nou

Karym – Sunt aici

loading...

Karym – Sunt aici

Karym isi lanseaza primul single solo,„SuntAici”, o piesa cu care vrea sa transmita un mesaj pozitiv. In videoclipul lui Karym mai apar Andreea Antonescu, Celia, Mellina si Amira. „Pentru ca vad… stiu… inteleg… simt… imi pasa… Pentru ca vreau, pentru ca pot… Pentru ca meriti. Pentru toate astea… #suntaici”, este mesajul pe care artistul incearca sa-l promoveze in noua piesa. „SuntAici” este produsa de Madalina Dumitru (Mellina) si co-produsa de Mango Records, si este doar inceputul unui sir de mesaje puternice pe care Karym doreste sa le transmita in piese cu impact emotional.

karym-sunt-aici-coperta-oficiala

Piesa „SuntAici” se bucura si de un videoclip de imagine filmat in 4K si este regizat de Raluca Nastase, in care isi fac aparitia si cativa artisti de top: Andreea Antonescu, Celia, Mellina si Yamira. Misiunea vedetelor este de a amplifica mesajul pozitiv si de a-i incuraja pe oameni sa se ajute neconditionat in orice situatie. Mellina, producatoarea piesei „SuntAici”, se declara incantata de colaborarea cu artistul: „Karym este un artist foarte talentat, care promite multe, am lucrat foarte usor cu el, e un profesionist si piesa i s-a potrivit perfect. Nu uitati ca va astept la scoala de canto Tralala School. ”Karym a lansat alaturi de Andrei Tutu piesa ”Nu vrei”, la inceputul acestui an, iar Mellina, cea impreuna cu care a lucrat la acest single, s-a aratat foarte incantata de colaborarea cu tanarul cantaret.

Asculta    Karym – Sunt aici

„Colaborarea cu Mellina a fost pentru mine o provocare, in primul rand pentru ca lucram cu detinatoarea trofeului “Strongest Message”, „RMA 2014”, cu hit-ul „Poza de album” ft. Vescan. „SuntAici” este o piesa sensibila care poarta un mesaj pozitiv in spatele caruia se poate regasi absolut orice persoana, indiferent de varsta, sex, religie, orientare. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect, in special vedetelor care au acceptat sa apara pentru a ne ajuta sa ducem mesajul piesei cat mai departe. Multumesc Andreea Antonescu, Celia, Mellina, Yamira, Raluca Nastase, Robert Marooni, Mango Records si Teddy (The Squad PR Agency). Va astept pe pagina mea oficiala de Facebook, a declarat Karym.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *