Kamelia - Suave,single nou

Kamelia – Suave

loading...

Kamelia – Suave

Dupa succesul international al hitului „Amor”, care a adunat aproape 50 de milioane de vizualizari si a fost difuzat in nenumarate tari ca Italia, Turcia, Cipru, Polonia, Grecia, Kamelia lanseaza primul sau single si videoclip din 2017.  „Suave” este cea de-a doua piesa in limba spaniola, din cariera. O poveste plina de pasiune si dans exotic, videoclipul „Suave” este regizat de catre Bogdan Daragiu.  Scenariul a fost gandit chiar de catre Kamelia, cea care a dezvoltat conceptul si s-a implicat trup si suflet in acest proiect. Kamelia a pregatit si o coregrafie speciala, pentru care a lucrat 2 saptamani alaturi de coregrafa Simona Mereu. Prin elementele inedit imbinate de jungle, hip hop si gipsy, „Suave” prezinta o Kamelia mai sexy, mai provocatoare, mai hotarata, care se reinventeaza la fiecare pas.

29ll8ip

Frumoasa artista a avut parte la filmari si de momente… mai putin placute, deoarece a trebuit sa filmeze in ploaie. George Hora a compus piesa, alaturi de artista si s-a ocupat si de montajul clipului. Filmarile pentru videoclip au durat 18 ore si au avut loc la Gradina Botanica din Bucuresti. Scenariul a fost realizat chiar de catre Kamelia, care s-a implicat in tot ceea ce tine de imaginea ei. De make-up s-a ocupat Romelia Pelin, George Cozma a facut ca parul sa stea perfect, iar de styling s-a ocupat Emanu Banita. Kamelia a lansat de-a lungul timpului numeroase piese, precum „Come Again”, „Prima oara”, „Vara rece”, „Piesa mea preferata”, care i-au adus succesul pe scena muzicala, dar si in inimile fanilor. In plus, artista a avut colaborari cu Voltaj, Puya, Eli, Bitza, Bibanu’ MixXL si altii.

Asculta  Kamelia – Suave

„Sunt foarte fericita si emotionata in acelasi timp, deoarece cred foarte mult in piesa „Suave” si ma bucur enorm ca fanii mei sunt alaturi de mine si ma sustin. Videoclipul a iesit exact cum mi-am dorit si exprima perfect starea piesei, dinamismul, dar si senzualitatea ei. A fost ceva nou pentru mine, sa filmez si sa dansez in ploaie, dar cand am vazut ce bine arata cadrele, parca nu mi s-a mai parut apa atat de rece”, declara Kamelia.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *