Kamara - Encore Plus Fort, single nou

Kamara – Encore Plus Fort

loading...

Kamara – Encore Plus Fort

Kamara, pe care il stim drept una dintre jumatatile trupei AlbNegru, isi lanseaza primul single solo, “Encore plus fort“, insotit si de un videoclip. Colegul sau de trupa nu are nici o problema cu aceasta idee, dupa cum a declarat Kamara, care spune ca Andrei il sustine fara nici o retinere. In urma cu cativa ani, AlbNegru lansau piesa “Sete de tine“, care ajungea unul dintre hiturile finalului de 2012 si inceputului de 2013. Au urmat apoi “Colegi de camera“, “Tentatii“ si “Love, love“, in featuring cu Rares.

kamara 4

E prima mea piesa solo. Ideea a pornit de la un refren pe care l-am inregistrat eu pe telefon si care i-a placut mult prietenului meu Ralflo, un producator si muzician cu urechea fina, care a simtit potentialul piesei. S-a pus pe creatie in acea noapte si dupa cateva ore, avea deja o forma. De productie s-a ocupat un alt prieten drag, Vanotek, cu care, desi sunt la prima colaboare, iata ce a iesit. Si, ca de obicei, nu pot sa nu amintesc de Bunicu” Magic care reuseste sa faca un Mix&Master a la carte”, spune Kamara.

Asculta  Kamara – Encore Plus Fort

“Am ales sa cant singur piesa pentru ca, sunt trairile mele exclusive in aceasta piesa, motiv pentru care nu le puteam canta decat singur. Atat eu cat si Andrei am ales sa interpretam si piese solo, dar si piese in doi, asa cum v-am obisnuit. Versurile pentru “Encore plus fort” sunt inspirate din viata mea si tot pachetul a iesit un pic mai bine decat m-am asteptat. Sunt incantat de rezultat si fericit ca am lucrat cu Ralflo si Vanotek pentru primul meu single. Au simtit tot ce am vrut sa spun si sa transmit cu acest single”, a mai adaugat Kamara.

Andrei a fost unul dintre primii care au ascultat piesa, inca din starea de proiect si i-a placut foarte mult. Sunt convins ca se bucura pentru mine, cum s-ar bucura pentru el. Stie ca reciproca e valabila!”, a asigurat Kamara.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *