Kaira feat. Elena - Mirror, single nou

Kaira feat. Elena – Mirror

Kaira feat. Elena – Mirror

Elena Gheorghe și Kaira și-au unit vocile într-o piesă extrem de jucăușă. ”Mirror” e despre trendul momentului: selfie-ul. Kaira si Elena Gheorghe sunt cele mai bune prietene intr-un videoclip fun si plin de momente amuzate in care toata lumea isi face selfie-uri. Mirror e o noua piesa produsa de cei de la Kazibo, autorii unora dintre cele mai tari hituri ale anului trecut.

img

Cele două artiste au filmat și un videoclip extrem de jucăuș, în care se află într-o cursă contracronometru, în căutarea selfie-ului perfect. Refrenul piesei este inspirat din celebra replică din Albă-ca-Zăpada: ”Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară?”

Asculta  Kaira feat. Elena – Mirror

Piesa „Mirror”, marcheaza prima colaborare dintre Kaira si Elena, este compusa in studiourile Kazibo Music, de catre Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Kaira. Videoclipul, ce ilustreaza un comic de personaje si de situatii, pe cat de amuzante, pe atat de reale, este regizat de catre Florin Botea si urmareste parcursul unei zile din viata plina de activitati a unei persoane din secolul 22, din care nelispite sunt selfiurile.

Kaira a devenit cunoscuta datorita colaborarii cu Delia la piesa Pe aripi de vant, primul mare hit al celor de la Kazibo, care apoi au revenit cu noi piese in topul difuzarilor. Printre hiturile produse de cei de la Kazibo se numara si piesa In bucati, o colaborare a Elenei Gheorghe cu Glance, care a ajuns intre cele mai difuzate piese din 2015. Kaira a mai colaborat cu Andreea Banica pentru piesa Doi si cu Sisu Tudor la Condamnati la fericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *