KAIRA - 212, single nou

KAIRA – 212

KAIRA – 212

Avem o veste bună pentru fanii Kairei.  Artista lansează un al doilea cover, numit „212”. Stilul este la fel de „gangsta”, cantareata patrunzănd putin în lumea rapp-ului prin această piesă. De data aceasta, ne ofera varianta ei pentru succesul lui Azealia Banks, 212, ocazie cu care vrea sa ne demonstreze ca poate canta si rap. Energie,culoare și atitudine. Acestea sunt ingredientele celui mai nou cover Kaira. Bineînțeles, artista nu se va limita doar la cover-uri pentru că în doar câteva săptămâni, ea va lansa un single nou. Kaira urmează să lanseze primul său single săptămână viitoare, semn că artista se pregătește să ia cu asalt industria muzicală.

15355759_10207851805879070_4371503275907094290_n

Cum Kaira dorește să devină o artistă completă în adevăratul sens al cuvântului, aceasta s-a ocupat de fiecare amănunt al videoclipului. Coregrafia este gandita de Kaira, impreuna cu cei patru dansatori care o insotesc si in concerte, si o imbina perfect cu atitudinea pe care aceasta o adopta in clip. Energie, culoare, atitudine, asa o putem descrie pe Kaira. Este deja al doilea cover pe care aceasta il face pentru public, pentru a o cunoaste mai bine, urmand ca in cateva saptamani sa lanseze primul ei single.

Asculta   KAIRA – 212

După ce a lansat un cover nonconformist pentru piesa „Gangsta”, Kaira, artista cunoscută pentru colabările cu Delia (Pe aripi de vânt) și Glance(Cinema), revine cu un cover special pentru piesa „212” de la Azeaila Banks. Daca numele ei va suna cunoscut e pentru ca a cantat alaturi de Delia pe hitul acesteia ”Pe aripi de vant”, iar apoi a colaborat cu Elena Gheorghe la ”Mirror” si cu Andreea Banica la piesa ”Doi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *