Justin Timberlake – Can’t Stop the Feeling

loading...

Justin Timberlake – Can’t Stop the Feeling

Justin Timberlake ne ofera videoclipul celui mai nou hit al sau, „Can’t Stop the Feeling”. Materialul video e o invitatie la dans alaturi de chelnerite, corporatisti, copii, vanzatori sau frizeri. Nici sincroanele nu lipsesc din acest videoclip care nu ne ofera decat buna-dispozitie, iar Justin Timberlake ne arata ca inca mai are miscarile la el, chiar daca nu mai face parte dintr-un boyband. Ideea clipului seamana foarte mult cu cea de la Happy a lui Pharrell, cu care, de altfel, a si fost comparata piesa la momentul lansarii.

Justin Timberlake - Can't Stop the Feeling

Can’t Stop the Feeling„,  a ajuns instantaneu un hit: a debutat direct pe prima pozitie in Hot 100 si e single-ul cu numarul 26 din istoria clasamentului care reuseste aceasta performanta si cel de-al cincilea din cariera solo a cantaretului. JT a ajuns pe locul intai in Hot 100 cu Sexy Back (2006), My Love feat T.I. (2006), What Goes AroundComes Around (2007) si Give It To Me (2007).

Asculta  Justin Timberlake – Can’t Stop the Feeling

E primul sau single in noua ani care reuseste sa ajunga pe aceasta pozitie, iar Can’t Stop the Feeling sigur va creste interesul pentru animatia Trolls, care va aparea oficial in toamna acestui an si pe a carui coloana sonora se afla. Ca parte a strategiei de promovare, Justin Timberlake a ajuns inclusiv sa cante la Eurovision, o miscare pe care nu am mai vazut-o de multa vreme din partea unor artisti de succes international.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *