Justin Bieber – Company

loading...

Justin Bieber – Company

Justin Bieber ne arata cum e viata lui in turneu si in spatele scenei in cel mai nou videoclip al sau, „Company”. In scenele filmate pe parcursul unor concerte si momente din cadrul turneului, il vedem pe Biebs la repetetii, alaturi de prieteni sau plimbandu-se prin lume. Evident, nu lipsesc figurile cunoscute ca Floyd Mayweather sau managerul Scooter Braun, cel care l-a descoperit pe Bieber si l-a transformat in starul international de astazi. Clipul a fost regizat de Rory Kramer şi cuprinde o serie de imagini filmate în ultimul an, cu Justin, atât din studio, cât şi din timpul turneului său „Purpose”. Justin Bieber se află momentan într-un turneu american de promovare, care se va finaliza în iulie, cu două concerte la Madison Square Garden din New York.

maxresdefault

„Sincer să fiu, ador acest videoclip pentru că surprinde într-un mod onest imagini din călătoria mea. Toată munca depusă pentru acest album şi turneu a fost făcută împreună cu oamenii pe care îi iubesc. Sunt mândru, a fost mult de lucru, dar ne-am şi distrat, iar asta se poate observa şi în videoclip. Sper ca fanilor mei să le placă la fel de mult cât mi-a plăcut şi mie, pentru că am făcut asta pentru ei!” a declarat Justin Bieber.

Asculta  Justin Bieber – Company

Company„,  este cel mai nou single de pe albumul Purpose, primul lansat de Bieber dupa o pauza in care si-a adus si viata, dar si cariera, pe un fagas normal. Reintoarcerea sa in muzica a fost atent planificata si a inceput cu o serie de aparitii in care canadianul ne-a aratat ca s-a cumintit si a trecut peste fazele de copil rebel care face prostii, pentru ca mai apoi sa lanseze hit dupa hit. Intai a venit colaborarea cu Diplo si Skrillex la piesa Where Are You Now, iar apoi a dat lovitura cu single-ul What Do You Mean, piesa care i-a adus intr-un final locul 1 in Hot 100. De pe Purpose au mai fost promovate ca singles Sorry si Love Yourself, care la fel au ajuns printre primele clasate in topurile din intreaga lume.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *