Jurjak – Un minut

loading...

Jurjak – Un minut

Jurjak revine cu o baladă nouă, „Un minut”, adresată tuturor celor care au pierdut pe cineva. Muzica şi versurile cântecului sunt semnate tot de artist, la fel ca şi regia videoclipului. Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar albumul sau de debut, Lemon BLUEs, urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an. Muzica si versurile piesei “Un minut” sunt semnate de Jurjak si tot el s-a ocupat de regia si montajul videoclipului.

12193746_902767663105837_6336320462783139312_n

Jurjak revine cu o nouă baladă, „Un minut”, aceasta fiind cel de-a treilea single din cariera sa. Muzica și versurile piesei “Un minut” sunt semnate de Jurjak, iar videoclipul a fost regizat tot de tânărul artist absolvent de regie/film. Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar albumul său de debut, ”Lemon BLUEs”, urmează să fie lansat în primăvara anului viitor.

Asculta  Jurjak – Un minut

„O viată poate fi perioada de timp petrecută cu persoana care te-a făcut să simti că iubeşti. Piesa este adresată celor care au pierdut ceva sau pe cineva şi este despre cei care trăiesc fiecare secundă, minut, oră, zi ca pe o viată”, a afirmat Jurjak.

Jurjak a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Arte (specializarea Regie de film și televiziune). În anul II al Facultății de Drept a realizat că este din ce in ce mai interesat de zona artistică, din acest moment începând să prindă contur cariera sa muzicală.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *