Jurjak - Bucuresti, single nou

Jurjak – Bucuresti

loading...

Jurjak – Bucuresti

Regizorul și muzicianul bucureștean George Petroșel, Jurjak pe numele său de scenă, a lansat un videoclip pentru piesa „București”. Noul single ”București” prezintă orașul care nu doarme aproape niciodată, copleșit de stranietate și populat cu oameni frumoși. Single-ul se regăseşte pe albumul de debut al regizorului şi muzicianului George Petroşel aka Jurjak. Intitulat „Lemon Blues”, discul a fost lansat pe 16 noiembrie 2016, în cadrul unui concert la Expirat – Halele Carol, iar videoclipul a fost regizat, produs şi montat de Jurjak. “În București e ca-n povești / Micul Paris e doar un vis”, spune Jurjak.

Jurjak-Bucuresti-videoclip

Jurjak a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Arte (specializarea Regie de film și televiziune). În anul II al Facultății de Drept a realizat că este din ce in ce mai interesat de zona artistică, din acest moment începând să prindă contur cariera sa muzicală. Regia, producția și montajul îi aparțin lui Jurjak, Silviu Crăciun ocupându-se de imagine. Acesta este al treilea videoclip semnat de Jurjak, după „Future Ex” și „Un minut” (primul videoclip, „Șoapte”, fiind regizat de Hypno). În clip apar și muzicienii din formula live a proiectului, Daniel „Beavis” Olteanu (tobe), Narcis Axinte (bas) și Dan Minel Stoica (chitară).

Asculta  Jurjak – Bucuresti

„Iubesc Bucureștiul așa cum este, și cu bune, și cu rele. Piesa și clipul sunt dedicate tuturor oamenilor care fac orașul mai frumos,” ne-a declarat Jurjak.

„București” apare pe „Lemon Blues”, albumul de debut Jurjak, care a fost lansat în noiembrie, în cadrul unui concert la clubul Expirat. „Lemon Blues” este disponibil pe iTunes, Google Play și Deezer, precum și în magazinele de specialitate din țară.

„Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-gula și Confusion, prima trupă de hip hop live din România. Am absolvit Dreptul însă mi-am dat seama că nu aș putea să practic această profesie pentru că nu mi se potrivește. În urma unei călătorii peste Ocean, am citit multă poezie și am început să scriu versuri. Așa mi-am descoperit latura creativă și am decis să mă înscriu la Facultatea de film. Având ritmul în sânge și ureche muzicală, cu o chitară, o clapă și câteva noțiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete”, a detaliat Jurjak.

Versuri – Bucuresti

De prin zori, graba mare.
Toata lumea in reluare.
Si cu soare, si cu ploaie.
Ne impingem prin tramvaie.(Bucuresti)

In Bucureeesti e ca-n povesti.
Micul Paris e doar un vis.

Fum albastru coniac parfumat.
Cu ochii inchisi, intins intr-un pat.
La drum de seara, intortocheat.
Unde sunt, ce s-a-ntamplat.

In Bucureeesti e ca-n povesti.
Micul Paris e doar un vis.

Ruj si tocuri pe bulevard.
Cainii latra pe dupa gard.
Seara se lasa, se face tarziu.
Copii se culca, orasul e viu.

In Bucureeesti e ca-n povesti.
Micul Paris e doar un vis.
In Bucureeesti e ca-n povesti.
Micul Paris e doar un visss.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *