Jukebox - Come On Everybody, single nou

Jukebox – Come On Everybody

Jukebox – Come On Everybody

Trupa Jukebox lanseaza lyric-video-ul piesei cu care vor intra in semifinala Selectiei Nationale Eurovision 2016, ce va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare. O poveste muzicala, cu un mesaj optimist: “Come together, come on everybody, let’s have fun, hai la joc!”, inspirata din spiritul si cultura populara din Romania, dar care pastreaza stilul trupei, influentele rock, piesa “Come On Everybody” este compusa de catre membrii trupei.

Jukebox-720x415

Trupa Jukebox pregateste deja show-ul pentru semifinala Eurovision Romania, care va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare. Dintre cele 12 piese din semifinala, 6 vor trece in marea finala, patru dintre ele sunt alese de catre juriul de specialitate, iar doua de catre public, prin televot. In finala din 6 martie, publicul este singurul care va vota si va alege reprezentantul Romaniei la Eurovision Song Contest, ce are loc in luna mai, in Stockholm, Suedia.

Asculta  Jukebox – Come On Everybody

“Mesajul nostru e putin despre dragoste, putin de ‘haz de necaz’, putin serios, putin amuzant. E un mesaj neaos, vesel, cu energie, cu superstitii, cu idila si prejudecatile derivate. Haideti sa lasam grijile, sa ne bucuram de ceea ce avem, sa gandim pozitiv, sa ne distram, sa fim buni unii cu altii, sa ne iubim mai mult tara si oamenii frumosi care o alcatuiesc, sa dansam si cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum.  Trupa Jukebox lanseaza piesa „Come On Everybody”, cu care vor participa la Eurovision Selectia Nationala simple smile A fost o intamplare, o coincidenta ca versurile noastre sa se identifice astfel cu sloganul Eurovision din acest an (Come Together). Genul piesei iese din tipare: rock, folclor si umor. Cantam genul acesta de piese in concertele noastre live de peste 10 ani”, declara Jukebox.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *