Jorge Gonzalez - Tu Boquita, single nou

Jorge Gonzalez – Tu Boquita

loading...

Jorge Gonzalez – Tu Boquita

Nu e Ricky Martin, dar seamănă. Noul Ricky Martin, Jorge Gonzalez, lansează “Tu Boquita”. Cantaretul spaniol, Jorge Gonzalez, vrea sa cucereasca Romania cu ritmurile caliente si cea mai seducatoare piesa – „Tu Boquita”, prima lansata in Romania. Carismaticul Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odata cu participarea in cadrul emisiunii „La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 in finala. Primul lui single, „Diquelame”, a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat in peste 80 de concerte intr-un timp scurt. Single-ul „Tu Boquita” este compus de catre Omar Secada si Andy Robert, in studiourile Happiness Production si inseamna prima colaborare a lui Jorge cu echipa de management a trupei Mandinga. Piesa va fi lansata simultan in 3 tari: Romania, Spania si Mexic.

unnamed-1-2

Pana la single-ul „Tu Boquita”, Jorge Gonzalez a avut numeroase aparitii si interpretari live remarcabile, inca de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa „Lucia” a starnit numeroase reactii, iar artistii ca Alejandro Sanz si Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. In 2015, Jorge a facut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii „Pequeños gigantes”, iar in 2016 a participat alaturi de familia sa in cadrul reality-show-ul „Gipsy Kings”.

Asculta    Jorge Gonzalez – Tu Boquita 

A participat la “La Voz”, varianta spaniolă a emisiunii ”Vocea României”, unde a ocupat locul 2. Succesul a continuat cu piesa “Diquelame”, care a câștigat discul de aur, și care a reușit să-i aducă peste 80 de concerte într-un timp foarte scurt. Acum lansează, și în România, piesa “Tu Boquita”, prima aici, prima colaborare a artistului cu managmentul trupei Mandinga.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *