Jorge Gonzalez - Tu boquita, single nou

Jorge Gonzalez – Tu boquita

loading...

Jorge Gonzalez – Tu boquita

Cantaretul spaniol, Jorge Gonzalez, vrea sa cucereasca Romania cu ritmurile caliente si cea mai seducatoare piesa “Tu Boquita”, prima lansata in Romania, alaturi de Cat Music. Carismaticul Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odata cu participarea in cadrul emisiunii “La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 in finala, a colaborat pentru noua lui melodie cu trupa Manginga. Primul lui single, “Diquelame”, a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat in peste 80 de concerte intr-un timp scurt. Nu degeaba unii cred ca ar putea fi urmatorul Ricky Martin. Single-ul “Tu Boquita” este compus de catre Omar Secada si Andy Robert, in studiourile Happiness Production si inseamna prima colaborare a lui Jorge cu echipa de management a trupei Mandinga. Piesa va fi lansata simultan in 3 tari: Romania, Spania si Mexic.

jorge-gonzalez-tu-boquita

Inainte de lansarea oficiala a piesei „Tu Boquita”, Jorge Gonzalez ne-a invitat in universul sau, printr-o serie de videouri, cu fragmente din piesa si diverse activitati. Pana la single-ul “Tu Boquita”, Jorge Gonzalez a avut numeroase aparitii si interpretari live remarcabile, inca de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa “Lucia” a starnit numeroase reactii, iar artistii ca Alejandro Sanz si Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. In 2015, Jorge a facut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii – “Pequeños gigantes”, iar in 2016 a participat alaturi de familia sa in cadrul reality-show-ul “Gipsy Kings”.

Asculta   Jorge Gonzalez – Tu boquita

Se numeste Jorge Gonzalez si pentru ca este un nume extrem de popular si pentru a se diferentia de alte persoane cu acest nume muzicianul nostru se numeste Jorge Gonzalez Gonzalez. Canta de la varsta de 17 ani. S-a obisnuit si cu emisiuinile si televiziunea. A facut parte din juriul unei emisiuni dedicate cautarii copiilor talentati in 2015. Jorge si-a lansat ultima melodie si in tara noastra. E vorba de o colaborare intre artist si cei de la Madinga si desigur Cat Music si Happinnes Production. In 2016 JORGE a participat la un reality show de televiziune impreuna cu Gypsy Kings iar show-ul s-a bucurat de un succes imens si l-a facut vizibil pe Jorge.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *