JO - Que Sera, Sera, single nou

JO – Que Sera, Sera

JO – Que Sera, Sera

JO se intoarce cu un nou videoclip si o piesa noua care ne indeamna sa traim fiecare clipa la maxim si sa ne bucuram de fiecare moment al vietii, “Que Sera, Sera”. “Que Sera, Sera”, noul single al artistei este in ton cu firea sa efervescenta. Prin optimismul si energia contagioasa, piesa ne indeamna sa traim ca si cum clipa de fata este cea mai importanta, sa ne bucuram la maxim de ea si de viata noastra aici, acum. Jo este una dintre cele mai de succes artiste de la noi, piesele sale aflandu-se constant pe primele locuri ale topurilor muzicale de pe radio si TV, care ne-a cucerit cu interpretarea emotionanta si puternica.

jo“Que Sera, Sera” este genul de piesa care-ti poate schimba starea in bine atunci cand o asculti: da un play la aceasta piesa si iti va aduce cu siguranta zambetul pe buze. Piesa este o coproductie Cat Music & Famous Production si este compusa de Randi, in studiourile Famous Production. Videoclipul piesei este regizat de catre SAN si este filmat in cadrul unei petreceri Desperados. Clipul este dinamic, preia din starea piesei si imbina scene de dans si cantat cu demonstratii de sporturi nautice, pe lacul Snagov.

Asculta   JO – Que Sera, Sera

Lansez noul meu single, #QueSeraSera, primavara, cand nu doar natura se trezeste la viata, ci si sentimentele noastre incep sa prinda culoare din nou. Iubim cu pasiune, respiram viata si ne distram alaturi de gasca de prieteni veseli, fara incetare. Cred ca amintirile frumoase reprezinta adevarata avere a unui om, asa ca haideti sa strangem cat mai multe si mai intense si que sera, sera”, spune Jo.

JO a fost nelipsita din topuri in ultima perioada: am ascultat-o cu ”Soapte”, apoi a colaborat cu Randi pentru ”Pana vara viitoare”, cu George pentru piesa lui, ”Nimeni nu-i perfect”, iar cel mai recent a venit cu single-ul ”Cu un picior in rai”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *