Jinx - Mira (by Boier Bibescu), single nou

Jinx – Mira (by Boier Bibescu)

loading...

Jinx – Mira (by Boier Bibescu)

Jinx lansează „Mira”, o producție semnată Boier Bibescu. Unul dintre cei mai talentați participanți la Vocea României și membru al unei trupe foarte bine cotate pe piața muzicală de la noi lansează prima piesă solo. E vorba de un sound fresh, foarte dinamic ce curge la fel ca picăturile de apă de pe un pahar umplut cu gheață alături de un cocktail magnific pe o plajă încinsă! E vorba de libertate, dans, atingeri, căldură și extaz. E vorba de Mira, mișcările ei iluzorii, line ori sacadate și de fanteziile pe care le trezește în inimile accelerate ale privitorilor.

jinx-mira-1

„Ca artist trăiești muzica prin toate fațetele sale. E ca un diamant pe care îl învârți printre degete cu măiestrie, pasiune și nesaț. Mira e chiar fata din diamant!” declară artistul. „Trupa merge înainte, desigur. Jinx e un proiect separat, personal, în care cred din tot sufletul și care sper să electrizeze din ce în ce mai mulți oameni liberi să trăiască doar ce aleg ei”.

Asculta  Jinx – Mira (by Boier Bibescu)

Piesa a fost produsă de celebrul Boier Bibescu și e rodul muncii echipei sale de muzicieni, studioul acestuia fiind responsabil pentru multe din hiturile pe care, deja, dansezi de foarte mulți ani.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *