Jimmy Dub – Bara Bara

Jimmy Dub – Bara Bara

Jimmy Dubb vrea sa dea startul petrecerilor de vara cu piesa „Bara Bara” si ne invita la dans cu un videoclip luat de la un super party, carnavalul din Tenerife. Jimmy Dub, pe numele sau Nastase Octavian, este un tanar artist nascut in Bucuresti, care si-a descoperit vocatia pentru muzica la frageda varsta de 7 ani, urmand incursiunea cu lumea dansului, iar mai apoi devenind DJ. Acest nou single nu putea sa treaca neobservat de echipa Radio Click Romania dar mai ales de ascultatori.

jimmy dub bara bara

Jimmy Dub declara: „Piesa a luat nastere anul trecut in august in studiourile Rappin’ On Production! Este o piesa de vara in care eu am incredere 100%. Am mers si am filmat clipul in Tenerife in regia lui Lucian Barbulescu. Am filmat timp de 6 zile la carnavalul din Tenerife. Au fost si momente amuzante care sunt greu de reprodus. Sper sa ajunga la inimile voastre atat piesa cat si clipul.”

Asculta  Jimmy Dub – Bara Bara

In 2010 lanseaza hitul Monday, scris de Connect-R, care devine un succes instant atat in Romania, ajungand in top 5 cele mai difuzate piese, cat si peste hotare, ocupand pozitii fruntase in top-urile muzicale din Bulgaria, Turcia si Albania. Vara lui 2011 il readuce sub lumina reflectoarelor cu o noua piesa Sunglasses, alaturi de John Rivas, care ii asigura si premiul de Best New Artist la Romanian Top Hits 2011.

Motivat de succesul primului single, Jimmy Dub continua ascensiunea pe piata internationala cu urmatoarele single-uri, printre care si Ese Amor, o piesa alaturi de Andeeno Damassy care l-a propulsat in topurile din Albania, Turcia, Cipru si Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *