Jessie J - Queen

Jessie J – Queen

loading...

Jessie J – Queen

In asteptarea noului ei album, Jessie J ne mai ofera inca o piesa,”Queen” . De data aceasta, ”Queen” este chiar single-ul oficial de promovare al noului ei material de studio, care din track-urile lansate pana acum are un nou sound, departe de pop-ul cu care britanica ne-a obisnuit. ”Suntem toate regine!”, ne spune Jessie J prin intermediul noului ei single, ”Queen”. Piesa este promovată cu un videoclip ce aduce în prim-plan frumusețea naturală a corpului femeii. Piesa „Queen” este acompaniată de un videoclip care celebrează frumusețea femeii, în toate formele ei. „R.O.S.E” este un proiect extrem de intim al artistei, Jessie J mărturisind că întregul proces a fost ”ca un fel de terapie”.

„Sunt atât de implicată personal, încât am compus totul singură. Am avut un singur producător. A fost ca un fel de terapie, pentru mine, dar cu muzică pe fundal. Îl simt ca pe o amintire a primului album. Trebuie să știu că am luat decizia corectă și trebuie să am încredere în instinctul meu, și să-l urmez. Sunt zile în care simt o frustrare, pentru că îi înțeleg pe fanii mei. Știu că a trecut mult timp și că sunt alături de mine, dar sunt sigură că atunci când se va întâmpla, vor uita de această așteptare prelungită. Aceasta este mai mult decât o piesă, pentru mine…depășește granițele ființei mele. Este o stare, o mișcare, o mantră. Sunt cuvinte pe care vreau ca fiecare femeie să le simtă și să le cânte. Suntem toate regine! Acest clip este lansat pentru a celebra toate femeile! Femeile de toate rasele, formele și dimensiunile. Iubesc să fiu femeie. Iubesc să încurajez femeile. Iubesc puterea și frumusețea tuturor femeilor”, a transmis Jessie J femeilor de pretutindeni.

Asculta Jessie J – Queen

„Queen” face parte din noul proiect al artistei, „R.O.S.E”. Titlul este un acronim pentru „Realizations”, „Obsessions”, „Sex” şi „Empowerment”, Jessie J fiind inspirată de emoțiile și trăirile sale din ultimii ani. Pana acum, Jessie J ne-a oferit tot felul de piese in asteptarea unui single oficial, de la ”Not My Ex”, ”Think About That” si ”Real Deal”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *