JerryCo feat. Jayoh & Amna - Alerg Pe Strada Ta, single nou

JerryCo feat. Jayoh & Amna – Alerg Pe Strada Ta

loading...

JerryCo feat. Jayoh & Amna – Alerg Pe Strada Ta

JerryCo, Amna şi Jayoh lansează astăzi o piesă de dragoste senzaţională, “Alerg Pe Strada Ta“. După o pauză de câteva luni, timp pe care şi l-a petrecut în studio, JerryCo se întoarce astăzi cu o piesă super emoţională în colaborare cu Amna, care a semnat hituri precum “Fără Aer” sau “În Oglindă” şi artistul pop Jayoh. “Alerg Pe Strada Ta” înseamnă încă o super colaborare, dar şi o piesă de excepţie petru JerryCo. După ce şi-a început cariera alături de Tataee (BUG Mafia) şi Simona Nae în 2010 cu single-ul “Stai! Eşti În Pericol”, artistul hip hop a lansat pe parcursul anilor piese de succes alături de Proconsul (Aşa Trec Anii), Adda (Absent Nemotivat) sau Mellina (Dacă Mă Iubeşti).

JerryCo-feat.-Jayoh-Amna-Alerg-Pe-Strada-Ta-Artwork-1024x576

Jayoh este printre putinii artisti din industria muzicala romaneasca ce se situeaza in zona R’n’B-ului original, cu un sound ce aduce foarte mult cu cel din Statele Unite. Jayoh a mai colaborat in trecut cu: Boier Bibescu, cu casa de productie GoldenBoySociety, Doddy, Bibanu Mixxl, Simona Nae, John Baiat Bun, Alex Velea, Adrian Tutu si multi altii…el participand anul trecut si la Vocea Romaniei. Prima piesa oficiala a artistului „Nu Pot Sa Cred” a fost lansata cu Casa de Discuri „Sprint Media” aceasta avand 395,786 vizualizari pe YouTube.

Asculta   JerryCo feat. Jayoh & Amna – Alerg Pe Strada Ta

Mihai Dumitrescu, cunoscut ca JerryCo sau ca Jerry este un raper român. Este cunoscut pentru faptul că a făcut parte din trupa Agresiv și pentru colaborarea cu Legend Audio. La începutul liceului, visul lui JerryCo de a încerca o carieră pe plan muzical s-a transformat în principalul său scop. Cristina Andreea Mușat, cunoscută mai mult sub numele de scenă Amna, este o cântăreață româncă pop/dance. A devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt “Arme” – o colaborare cu What’s Up și „Fără aer” feat Adda. Primul single al Amnei “Tell Me Why” a avut succes național și internațional, ocupând locuri fruntașe în țări precum Polonia, Spania, Argentina, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador și Albania. În 2014 Amna a lansat un nou single, Fără aer, în colaborare cu Adda, pentru care au lansat și un videoclip la începutul lunii iunie

“Alerg Pe Strada Ta” este povestea unei experienţe prin care trecem cu toţii, mai devreme sau mai târziu, şi “surprinde momentul în care realizezi că persoană pe care o iubeşti merită toată dragostea , atenţia şi devotamentul tău şi încerci să îi arăţi acest lucru”, în cuvintele lui JerryCo.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *