Jerome Isma-Ae & Alastor feat. London Thor - Smoke & Mirrors

Jerome Isma-Ae & Alastor feat. London Thor – Smoke & Mirrors

loading...

Jerome Isma-Ae & Alastor feat. London Thor – Smoke & Mirrors

Testata de aproape un an de zile incontinuu de artistii din roosterul Anjunabeats, inclusiv de starurile Above & Beyond, „Smoke & Mirrors” vede in sfarsit lumina zilei ca single. Jerome Isma-Ae, Alastor si vocalista London Thor au facut o treaba excelenta cu „Smoke & Mirrors”, iar fanii nu au ezitat sa recunoasca acest lucru. Multi spun ca aceast colaborare este una dintre cele mai tari exclusivitati cu care a venit la pachet recent lansata compilatie Anjunabeats Volume 12 mixed by Avove & Beyond. Va lasam pe voi sa decideti daca e asa.

jerome isma ae alastor london thor

Auzita de noi in premiera in februarie 2015, cand Jerome Isma-Ae si ilan Bluestone au avut un set comun in cadrul ASOT 700 Festival il Olanda si au testat-o si pe asta, „Smoke & Mirrors” reprezinta cea de-a doua colaborare dintre Alastor si London Thor dupa ce aceste doua nume din Los Angeles au facut echipa anterior pentru o alta colaborare, intitulata „Hands”, cu Gareth Emery.

Asculta  Jerome Isma-Ae & Alastor feat. London Thor – Smoke & Mirrors

De asemenea, Jerome Isma-Ae a colaborat in trecut cu Alastor pentru „Opium”, o nebunie progressive house instrumentala lansata anul trecut la labelul pe care il conduce sub umbrela Armada Music. „Smoke & Mirrors” a fost lansata astazi la Anjunabeats, fiind extrasa de pe compilatia Anjunabeats Volume 12, material de pe care v-am prezentat recent superbul remix de la Super8 & Tab pentru „Little Something”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *