Jennifer Lopez surprinsa in rochie de mireasa

Jennifer Lopez surprinsa in rochie de mireasa pe strazile din New York, Jennifer Lopez surprinsa in rochie de mireasa, Jennifer Lopez, Jennifer Lopez in rochie de mireaza, Jennifer Lopez mireasa,
loading...

Jennifer Lopez surprinsa in rochie de mireasa pe strazile din New York

Jennifer Lopez surprinsa in rochie de mireasa pe strazile din New York. Citeste cele mai interesante stiri din Romania si strainatate la Radio Click.

Nu mica le-a fost mirarea fanilor si nu numai lor, cand au vazut-o pe Jennifer Lopez imbracata in mireasa pe strazile din New York. Insa nu este vorba, nici pe departe, de acel moment in care artista ii va spune da logodnicului sau, Alex Rodriguez. Desi se pregateste de o nunta si este imbracata mireasa, nu este pentru nunta celor doi.

Jennifer Lopez, pe langa faptul ca s-a lansat ca si cantareata, ne-a delectat de-a lungul timpului si cu cateva filme. Filme care au intrat usor la inimile fanilor ei. Artista a inceput de curand sa filmeze pentru un film nou, in care interpreteaza rolul unei artiste pop ce se pregateste sa se marite cu o vedfeta rock. Rolul mirelui este interpretat de Maluma, iar filmul se numeste: „Marry me”. Se stie ca vedetele rock rar se pot tine de promisiunile facute, iar in acest caz Maluma nu se dezminte. Din pacate pentru el si din fericire pentru ea, vin descoperite infedelitatile sale in noaptea nuntii. Drept razbunare, ea alege sa se marite cu un oarecare din multime. Si cine interpreteaza rolul acestui oarecare? Owen Wilson.

Ne vom opri aici cu dezvaluirile si va vom invita sa vedeti cele mai noi melodii din Romania si strainatate in categoria muzica noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *