Jennifer Lopez – In The Morning

Asculta live, Jennifer Lopez - In The Morning, single nou
loading...

Asculta live Jennifer Lopez – In The Morning, single nou

Jennifer Lopez a lansat un videoclip cu mesaj motivational pentru piesa „In The Morning”. Aratand superb la 51 de ani, artista ne aminteste ca iubirea de sine este esentiala in orice relatie si ca cei care nu ne iubesc pentru ceea ce suntem, nu ne merita de fapt.

Jennifer Lopez debordează de încredere și sexualitate în noul ei videoclip, „In The Morning”. Îmbrăcată extrem de sumar, artista ne îndeamnă să ne iubim pentru tot ceea ce suntem, pentru că doar așa vom atrage persoane care să ne aprecieze cu adevărat.

Jennifer Lopez – In The Morning

„”Și te-am iubit chiar mai mult decât m-am iubit pe mine…”. Sunt atât de entuziasmată să vedeți videoclipul oficial pentru piesa „In The Morning”. Este plină de simbolism despre o relație unilaterală și întunecată și vorbește despre realizarea faptului că nu poți schimba pe nimeni…doar pe tine te poți schimba!! Întindeți-vă aripile și îndepărtați-vă de oricine nu vă apreciază la adevărata voastră valoare”, a transmis Jennifer Lopez.

Felul în care pandemia ne-a scos din zona de confort și-a spus cuvântul la nivel mondial, cu toții simțind într-o măsură mai mică sau mai mare apăsarea și neliniștea ce vin odată cu incertitudinea. Jennifer Lopez se numără și ea printre cei care au fost afectați pe plan emoțional, artista povestind într-un interviu pentru postul de radio spaniol El Zol 107.9 că a trecut prin momente de depresie.

„Știi, nu e ușor, iar în timpul acestei pandemii cred că a fost un moment în care întreaga lume a fost deprimată, înfricoșată, foarte speriată în legătură cu ceea ce se va întâmpla. Am avut multe momente în care m-am simțit foarte rău, și la fel s-au simțit și copiii mei – toți, întreaga mea familie, prietenele mele”, a adaugat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez a reușit să depășească aceste momente focalizându-se pe aspectele pozitive ale vieții și implicându-se, totodată, în tot felul de proiecte. La începutul acestui an, artista a lansat Gama „JLo Beauty”, care cuprinde creme hidratante, un serum, o mască facială, gel de curățare, dar și suplimente alimentare.

Daca ti-a placut aceasta piesa te asteptam sa iti spui parerea pe pagina noastra de facebook sau pe pagina de chat Radioclick. Citeste si despre cel mai nou single semnat Alex & The Fat Penguins – Stea in foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *