Jean Gavril – Totul sau nimic

loading...

Jean Gavril – Totul sau nimic 

Tanarul rebel, sensibil si “nebun de legat“, Jean Gavril a lansat videoclipul noului sau single, “Totul sau nimic”. Piesa intruchipeaza  un motto, pe care artistul l-a urmat in viata cu pasiune si determinare. Un artist complet si complex, asa ar fi descrierea scurta si cuprinzatoare a lui Jean Gavril, un nou personaj muzical pregatit sa preschimbe fete anoste untr-unele zambitoare si sa transforme melancolia in poezie pe note muzicale.

Jean-Gavril-Totul-sau-Nimic-single-cover-800x1132

Pentru Jean Gavril muzica înseamnă energie. O energie pe care dorește să o transmită publicului. Nu crede în granițe sau limite. Nu se mulțumește cu jumătăți de măsură. Vrea și știe cel mai bine să se exprime prin muzică. Student la Arhitectura, in varsta de doar 21 de ani, Jean Gavril este un artist care canta si compune la toate instrumentele unui full band: de la tobe la clape, chitara, bass si bineinteles voce.

Asculta  Jean Gavril – Totul sau nimic

“Totul sau nimic“  contine un mesaj universal valabil pentru toti cei care isi doresc sa realizeze lucruri marete si nu se multumesc cu jumatati de masura, dar este si povestea mea de dragoste, prin care un muzician si o dansatoare, separati de mii de kilometri, au reusit sa reziste in ciuda a ceea ce lumea le-a spus ca este imposibil”, ne-a declarat Jean.

Timpul liber si-l dedica tot artei, scriind poezii si versuri la propria sa masina de scris. Pe langă asta, Jean Gavril se joaca cu aparatul de fotografiat, realizeaza navomodele si asculta muzica variata, de la Led Zeppelin la The White Stripes si de la Paolo Nutini la Green Day.

Artistul constantean a devenit celebru dupa lansarea piesei “Nebun de legat” la care a lucrat cu baietii de la Deepside Deejays, o piesa sensibila, dar cu un ritm energic. Piesa a beneficiat si de un videoclip filmat in Sicilia si a avut parte si de o varianta in limba engleza: “I Won’t Get Lost“.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *