Jean Gavril - Cutit la abdomen,

Jean Gavril – Cutit la abdomen

loading...

Jean Gavril – Cutit la abdomen

Dupa ce a dat startul verii cu “Fata, bea cu mine”, urmata la scurt timp de un cocktail de rocknroll, funk, pop si samba pe “Jale Jeane”, Jean Gavril continua seria de lansari cu cea dea 3 piesa de pe primul sau EP.  “Cutit la abdomen” este o declaratie de dragoste atipica, acompaniata de riff-uri ce evidentiaza sex appeal-ul piesei. Scrisa de Jean Gavril alaturi de Nagy Lucian in studio-urile HaHaHa Production, “Cutit la abdomen” imbina influentele rock si indie ale artistului cu riff-uri ce amintesc de piesele White Stripe si un hook ce te face sa te misti instant.

” Totul a inceput cand ea m-a intrebat iar eu foarte relaxat i-am intins tigara, ea spunandu-mi doar „Nu asa il vreau” , ca apoi totul sa escaladeze pana la punctul solo-ului maxim de chitara. Titlul decadent sugerează sentimentul transmis bărbatului de către o femeie puternica, cu atitudine.Piesa este despre acea femeie care te leaga, te atrage, si de care nu te mai saturi. Acea femme fatale care te atrage tocmai prin peri! colul care o înconjoara. Piesa este o stare de spirit in care sunt sigur ca multe femei se pot regasi”, declara Jean Gavril.

Asculta  Jean Gavril – Cutit la abdomen

Jean este artistul care isi spune povestea prin piesele sale, fapt care ii ofera originalitate si asigura publicului un moment unic. Odata urcat pe scena, acesta traieste intr-un mod aparte fiecare nota muzicala, iar creatiile sale transmit emotii si libertate.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *