Jack Savoretti – Greatest Mistake

Asculta online, Jack Savoretti - Greatest Mistake, single nou,
loading...

Asculta online Jack Savoretti – Greatest Mistake, single nou

Jack Savoretti ii transmite un mesaj important persoanei pe care o iubeste in videoclipul piesei ”Greatest Mistake”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Singing to Strangers”.

Jack Savoretti ne demonstrează că nu e nevoie de un buget de mii de euro pentru a realiza un videoclip de impact. Filmat cel mai probabil cu telefonul, noul clip ”Greatest Mistake” evidențiază urgența și forța mesajului transmis. Albumul ”Singing to Strangers”, ce include piesa ”Greatest Mistake”, a fost lansat pe 15 martie și a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Materialul include și duetul său cu Kylie Minogue, ”Music’s Too Sad Without You”.

”Am vrut să vă arăt că uneori trebuie să-i arătăm persoanei pe care o iubim cât de mult o iubim stând pe marginea unui deal și alergând cât de tare putem pentru a o vedea. Acesta este totodată debutul meu ca regizor!…și în calitate de cameraman….și stilist…și editor”, a declarat Jack Savoretti.

Primul album Jack Savoretti a apărut pe piață în 2007. ”Between the Minds” a debutat pe locul 5 în UK Indie Charts, în 2009 apărând albumul ”Harder Than Easy”, înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. Au urmat discurile ”Before the Storm” (2012), ”Written in Scars” (2014) și ”Sleep No More” (2016).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *