J Balvin, Willy William - Mi Gente featuring Beyonce,

J Balvin, Willy William – Mi Gente featuring Beyonce

J Balvin, Willy William – Mi Gente featuring Beyonce

Dupa ce „Mi Gente” a ajuns un succes international, Beyonce apare acum pe remixul acestui single, dar pentru o cauza nobila. Există şi o motivaţie pozitivă pentru realizarea acestei piese şi anume că toate profiturile obţinute din ea vor fi donate către zonele afectate de uraganele recente. Beyonce a urmat o rută similară cu a lui Justin Bieber, care a realizat o versiune proprie pentru o altă melodie cu origini latino-americane, viralul hit „Despacito”. În cazul lui „Mi Gente” primim şi un nou videoclip, cu coregrafii latino şi imagini filmate de către fani dansând pe piesa originală. Toate incasarile obtinute pentru aceasta piese se vor duce intr-un fond pentru ajutorarea victimelor recentelor uragane care au lovit Puerto Rico si alte insule din Caraibe.

J Balvin, Willy William - Mi Gente featuring Beyonce,

Single-ul devenise deja un hit uriaş şi a fost prima melodie în limba spaniolă care a ajuns pe locul întâi în topul Spotify Global 50. Acum popularitatea îi va urca pe noi culmi cu siguranţă, odată cu aportul lui „Queen Bey”. Este una dintre puţinele dăţi când o auzim pe muziciană cântând în spaniolă şi nu se descurcă rău deloc. Povestea acestei melodii este interesantă, pentru că a debutat ca un remake pentru hitul DJ-ului francez Willy William. Remixul vine insotit si de un videoclip in care toata lumea danseaza pe Mi Gente, dar daca va uitati cu atentie veti vedea si cateva vedete din lumea muzicala si nu numai. Beyonce nu uita sa mentioneze haterii, cateva label-uri si aduce un tribut inclusiv orasului Houston.

Asculta   J Balvin, Willy William – Mi Gente featuring Beyonce

„Mi Gente” a fost lansata oficial in luna iunie a acestui an si a reusit incet si sigur sa ajunga hit. S-a aflat pe locul 19 in Billboard Hot 100, a urcat pana pe locul al doilea in „Hot Latin Songs” si a fost pe primele pozitii in mai toate tarile din America de Sud. Nici in Europa nu a stat deloc rau, bifand mai multe teritorii, inclusiv Romania, unde a urcat pe prima pozitie in topul Mediaforest al celor mai difuzate piese straine de pe radiourile romanesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *