Irina Stefan – Beautiful life

loading...

Irina Stefan – Beautiful life

Frumoasa artistă Irina Ștefan, interpreta single-ului „2 străini”, revine în atenția publicului cu o nouă surpriză. Daca la sfarsitul anului 2015 lansa primul single, “2 straini”, alături de Cosy, Irina Ştefan,lanseaza acum cea de-a doua piesa din cariera, “Beautiful life”. Tanara artista a colaborat cu proiectul Moving Elements, alături de care a înregistrat câteva piese, a lansat un album în limba germană alături de producătorul Volker Arnold şi a participat la Festivalul de Muzică Mamaia (sectiunea creaţie). Piesa este compusa de catre Dony & The Kid, cei cu care Irina a colaborat si la primul single, iar versurile sunt scrise de catre insasi artista.

unnamed-1_ok

Piesa de dragoste „Beautiful life”, interpretată în limba engleză. Clipul noului single este produs de FashionBooks.ro si a fost filmat pe malul marii, in Romania si Bulgaria, iar regia îi aparţine lui Angel Skile. Irina Stefan a urmat cursuri de canto la o scoala de muzica din Bucuresti, dar si in Constanta alaturi de profesorul Teodor Radulescu, unde i-a si cunoscut, in studiourile 1AM, pe Dony si pe The Kid, compozitorii primei sale piese. În curând, Irina va lansa o serie de piese noi cu care speră să ne încânte.

Asculta    Irina Stefan – Beautiful life

“Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii care dezvolta o pasiune pentru cineva, dar le este frica sa se exprime. Piesa este despre momentul acela in care iti depasesti teama si emotiile, momentul in care iti iei inima in dinti si iti arati sentimentele. Am pus mult suflet in aceasta piesa si sper sa va bucurati de ea”, declara Irina.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *