Inna - Say It With Your Body, single nou

Inna – Say It With Your Body

loading...

Inna – Say It With Your Body

Inna, super senzuala în cel mai nou videoclip: ”Say it with your body”. Artista s-a filmat printre picături de ploaie, într-un maiou sexy. Inna revine cu o piesa si un videoclip nou. „Say It With Your Body” se numeste si e doar prima dintr-o serie intreaga ce va compune albumul pe care artista il pregateste deja. Videoclipul a fost filmat vara aceasta și-a fost lansat abia ieri. Așa cum ne-a obișnuit, Inna e o prezență fierbinte și sexy, iar piesa e genul acela care îți va rămâne foarte ușor tipărită în minte. Filmarile au avut loc in paralel cu lansarea clipului anterior al Innei „Heaven” si cu cea a proiectului G Girls.

img

Inna se bucură de popularitate, artista a depășit 2 milioane de subscriberi pe YoutTube, iar pe Facebook cântăreața are peste 12 milioane de prieteni. „Say It With Your Body” e doar prima dintr-o serie întreagă ce va compune albumul pe care artista îl pregătește deja. Videoclipul a fost filmat în iunie, dar abia acum e gata de lansare. Așa cum ne-a obișnuit, Inna e o prezență sexi și HOT, iar piesa e genul acela care îți va rămâne foarte ușor în minte.

Asculta   Inna – Say It With Your Body

Inna: Lucreaz deja la un nou album, asa ca ne asteptam ca in perioada urmatoare sa ascultam si alte piese, mai ales ca acum se afla in topul difuzarilor cu Heaven.

Anul trecut am regasit-o in clasamentul celor mai difuzate piese cu Yalla, iar alaturi de Alexandra Stan venea cu We Wanna. In plus, a castigat si trofeul Best Romanian Artist la MTV EMA din 2015, cu ajutorul fanilor care au votat-o pe siteul premiilor.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *