INNA – Heaven

loading...

INNA – Heaven

Soundtrack-ul verii nu este complet fără o piesă de senzaţie marca INNA. “Heaven”, cea mai nouă lansare de la Inna, este povestea unei iubiri trăite într-o destinaţie de vis. Clipul celei mai noi piese a Innei a fost filmat în Mauritius, Shangri-La. Artista este înconjurată de localnici, care o însoţesc în aventura ei pe insulă. În căutarea marii iubiri ea rătăceşte printre ape de cristal şi plaje ce-ţi taie respiraţia. Ritmul uşor tropical combinat cu vocea suavă a INNEI transformă single-ul “Heaven” în piesă perfectă pentru evadare din rutină, iar starea de bine este garantată de la primele acorduri.

inna_06848300

“Heaven” conţine şi părţi în franceză, piesă fiind produsă de duo-ul Play & Win, Sebastian Bărac şi Marcel Botezan, care au stat în spatele hiturilor precum “Hoţ”, “Amazing”, “Sun Is Up”, “Club Rocker”, o colaborare cu Flo Rîdă, “Wow”, “INNdiA” şi multe altele. Regizorul şi DoP-ul videoclipului este John Perez, unul dintre cei mai importanţi cinematografi la nivel internaţional care a lucrat cu artişti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys şi Lady Gaga. Asistent regie, DoP şi editor este Khaled Mokhtar, cu care INNA a colaborat adesea pentru proiecte video şi sesiuni live „Rock The Roof” unde artista a cântat pe acoperişurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari oraşe din lume: Paris, Londra, Mexic, Istanbul, Los Angeles dar şi „Rock The Street” în Bucureşti.

Asculta   INNA – Heaven

„Sunt foarte bucuroasă să lansez „Heaven”. Este una din piesele de care m-am îndrăgostit la prima audiţie şi pe care fanii mei o aşteptau nerăbdători. Este sound-ul ideal pentru vara, sper să va bucuraţi de ea”, a declarat artista.

INNA este una din cele mai apreciate artiste din întreagă lume, inspirând loialitate milioanelor de subscriberi de pe YouTube şi followeri pe Instagram. Cel mai recent, INNA a surprins prin apariţia surpriză în trupa G Girls, alături de Alexandra Stan, Antonia şi Lori, iar piesă lor de debut “Call The Police” ia cu asalt top-urile muzicale din România şi Europa deopotrivă. În următoarea perioada INNA va avea concerte în Europa, dar şi în Mexic unde pe 2 iulie va împărţi scenă cu faimoşii DJ-îi Steve Aoki şi Deorro.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *