IMPLANT PENTRU REFUZ feat. CATALIN (COMA) - CER-PAMANT

IMPLANT PENTRU REFUZ feat. CATALIN (COMA) – CER-PAMANT

IMPLANT PENTRU REFUZ feat. CATALIN (COMA) – CER-PAMANT

Implant Pentru Refuz a colaborat cu Catalin Chelemen de la Coma pentru noul single ”Cer-Pamant”. Piesa și videoclipul ce o acompaniaza ne transmit un mesaj important: sa nu uitam ca putem evada din propriile labirinturi mentinandu-ne vie setea de cunoastere. Cel de al doilea single extras de pe următorul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019 prinde aripi, inclusiv aripile unui nou videoclip. Păstrăm şi continuăm linia începută cu “Între`deschis”, cea a featuringului cu artişti dragi şi apropiaţi. Noul single, CER-PĂMÂNT îl are ca invitat special in featuring pe Cătălin Chelemen – Coma; un prieten vechi şi drag dintr-o trupă faţă de care ne leagă prietenii “de o viaţă”.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi. Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Asculta   IMPLANT PENTRU REFUZ feat. CATALIN (COMA) – CER-PAMANT

”Cărămidă cu cărămidă ridicăm ziduri în jurul nostru până când într-o zi ajungem să fim înconjurați de propriul labirint. În încercarea de a scăpa de strânsoare, ne construim aripi din cărți, din muzică sau din raze de soare pentru a reuși din nou să plutim”, Implant Pentru Refuz.

Implant Pentru Refuz înseamnă: Octavian “Vita” Horvath – voce; Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce; Razvan “Meshu” Nicov – chitara; Czifrak “Pista” Stefan – bas; Alexandru Hera – tobe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *