Ilinca & Alex Florea - Yodel it!, single nou

Ilinca & Alex Florea – Yodel it!

Ilinca & Alex Florea – Yodel it!

Ilinca Bacila si Alex Florea lanseaza astazi single-ul “Yodel it!”, piesa cu care cei doi artisti vor participa la Selectia Nationala Eurovision, anul acesta. Piesa „Yodel it!” este compusă şi orchestrată de Mihai Alexandru, iar versurile noului single au fost scrise de Alexandra Niculae. Este o piesa care imbina acorduri rock cu elemente pop, hip hop si yodeling. Mihai Alexandru este unul dintre cei mai cunoscuti si de succes compozitori romani care a fost prezent de 10 ori in finala nationala Eurovision si a castigat nenumarate premii alaturi de artisti consacrati.

Ilinca-Alex-Florea-Yodel-it-800x445

Duminica, 29 ianuarie, cei doi artisti au participat in etapa de preselectii, unde au cucerit juriul cu ritmurile inedite ale piesei. Compusa de catre Mihai Alexandru si Alexa Niculae, “Yodel it!” este o piesa care imbina acorduri rock cu elemente pop, hip hop si yodeling. In curand, cei doi artisti talentati vor afla daca au intrat in semifinala Eurovision Romania si au nevoie de toata sustinerea publicului.

Asculta   Ilinca & Alex Florea – Yodel it!

“Am inceput anul in forta si cred ca 2017 va fi un an foarte frumos. Sper sa fiti alaturi de mine pe tot parcursul lui, asa cum eu voi incerca sa fiu alaturi de voi prin muzica mea”, spune  Ilinca.

In 2014, Ilinca Bacila a uimit juratii de la “Vocea Romaniei” prin talentul sau de a face yodeling. Inca de la varsta frageda, muzica a fost mereu o parte importanta a vietii sale. Artista nu este la prima experienta a unui concurs muzical TV si a participat la cele mai importante concursuri din tara. Alex Florea, solist vocal si actor din Constanta si-a demonstrat versatilitatea prin participarile la X Factor 2014 si la Vocea Romaniei 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *