Iliana - I Won't Lie, single nou

Iliana – I Won’t Lie

loading...

Iliana – I Won’t Lie

Iliana lanseaza astazi “I Won’t Lie”, single-ul sau de debut, care aduce Ilianei un loc in semifinala EUROVISION 2018 de la Sighisoara, de pe 18 februarie. “I Won’t Lie” este o piesa moderna, care pune in evidenta calitatile vocale ale artistei, cu un sound diferit si un refren care o sa te captiveze. Iliana este o tanara artista cu o atitudine indie si o voce speciala. Si-a inceput cariera muzicala cu o serie de cover-uri ale unor cantecelor celebre, care se numara printre preferatele artistei, dar reinterpretate in stilul ei propriu.

Iliana este pasionata de muzica inca de la 6 ani, cand a descoperit pianul si tot atunci a inceput sa-l si studieze. La 13 ani, Iliana a castigat concursul de interpretare organizat de Olga Gudynn School, iar un an mai tarziu a inceput sa ia lectii de canto. In 2014, artista se alatura unui cor, alaturi de care castiga numeroase premii internationale, inclusiv medalii de argint in concursuri din Spania si Italia. Iliana studiza in prezent la International British School of Bucharest. Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “I Won’t Lie”

Asculta  Iliana – I Won’t Lie

Iliana este gata sa faca un pas mai departe in cariera cu primul ei EP, o colectie de melodii special create pentru ea, la care a adaugat o nota proprie. După numai 20 ore de la lansarea piesei “I Won`t Lie”, Iliana a reușit să ocupe locul #92 în topul nostru pop. Un impact bun pentru început, dar se poate si mai bine. Sperăm să urce și mai mult. Succes!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *