HUMAN - Inimi Sincronizate, single nou

HUMAN – Inimi Sincronizate

loading...

HUMAN – Inimi Sincronizate

Proiectul Human a lansat videoclipul noului single ”Inimi Sincronizate”. După primul single, lansat în două variante (română și engleză), „Aripi de sticlă”/”Radioactive” , care a adunat peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube, proiectul Human lansează cel de-al doilea single, „Inimi sincronizate”. Hai in calatoria magica unde inimile se sincronizeaza, poezia vizuala in care te lasi purtat de influentele jazz, blues, indie ale piesei. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de SAN și filmat pe litoralul Mării Negre.

Human-Inimi-sincronizate-720x415

Fără filtre, piesa “Inimi sincronizate” este transpunerea sentimentelor într-un mod onest, pe o linie melodica inedită, întreaga poveste având loc într-un spațiu idilic. Cu un stil inedit și un sound melancolic, proiectul aduce în același loc producători și compozitori care nu s-au întâlnit până acum, dar care vorbesc aceeași limbă, muzica. Human este o extensie a noastră, latura umană a fiecărui om. Întregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fără a le integra într-un stil muzical anume. Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al proiectului Human, “Inimi sincronizate”.

Asculta   HUMAN – Inimi Sincronizate

„Să-ți sincronizezi inima cu cei pe care-i iubești, e ideal! O piesă cu o identitate puternică, pe care o voi putea asculta și peste ani. A fost prima piesă care a fost compusă într-o manieră mai neobișnuită, înregistrarea vocii s-a făcut doar pe un beat fără armonie, după care am căutat acorduri la pian să se potrivească cu linia, ulterior a venit și solo-ul pe care l-am înregistrat din prima, l-am lăsat natural și fără efecte”, a declarat Human.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *