Hozier - Better Love, single nou

Hozier – Better Love

loading...

Hozier – Better Love

Hozier va apărea pe coloana sonoră a filmului „The Legend of Tarzan”. Piesa compusă de artist pentru această peliculă se numește „Better Love” și este lansată împreună cu un videoclip ce conține secvențe din film.”The Legend of Tarzan”, unul dintre blockbusterele acestei veri, îl va avea pe coloana sonoră pe Hozier. Artistul irlandez a compus pentru film piesa „Better Love”, primul soundtrack din cariera lui. Filmul de acțiune și aventură „The Legend of Tarzan” este regizat de David Yates, cel care și-a pus amprenta regizorală și pe cunoscuta serie Harry Potter. Noua ecranizare a legendei lui Tarzan va avea premiera în cinematografele din SUA pe 1 iulie.

hozier-better-love-tarzan-soundtrack

Ajuns în zona comercială a muzicii datorită piesei ”Take Me To Church”, Hozier susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu această melodie. Din perspectiva artistului, scopul principal nu trebuie să fie acela de a scoate hituri pe bandă. „Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită”, a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Asculta   Hozier – Better Love

”Sunt foarte fericit să vă anunț că noua mea piesă, „Better Love”, va fi lansată ca parte a coloanei sonore a filmului Legend of Tarzan, în care sunt distribuiți Alexander Skarsgård, Margot Elise Robbie, Christoph Waltz, și Samuel L. Jackson”, a scris Hozier.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *