Horia Brenciu - Pofta de baut, single nou

Horia Brenciu – Pofta de baut

Horia Brenciu – Pofta de baut

Horia Brenciu lansează piesa „Poftă de băut”. Furtuna, delfini care înotau în larg, curcubeu și un apus superb. Nimic din ele nu a fost regizat, însa de toate a avut parte Horia Brenciu în timpul filmărilor pentru clipul piesei „Poftă de baut”. Clipul este semnat de Iura Luncasu, unul dintre primii regizori la care s-a gandit Horia. Cum noul single vorbește despre dragoste, clipul pentru el a fost filmat într-un loc retras, special, aflat cumva la capătul lumii, acolo unde le-ar plăcea mai tuturor îndrăgostiților să se afle atunci când beau prima sticlă de vin împreună: plaja Vadu. Diana Munteanu, care a plecat la filmări imediat după emisiunea „Prietenii de la 11′, s-a întrebat dacă se mai filmează clipul, din cauza ploii care nu mai contenea. Spre surprinderea ei, ziua s-a încheiat cum nu se putea mai frumos, cu un apus de vis, pe o plajă aproape pustie.

O întâmplare neîntâmplătoare este că și Horia se gândise la aceeași locație’, povestește regizorul clipului, Iura Luncașu. Dacă pe unii membri ai echipei de filmare ploaia i-a speriat, pe Iura l-a inspirat. „Nu am temeri legate de condițiile meteo, întotdeauna am mers mână în mână cu natura. Atunci când ai o chimie cu ea poți să o folosești oricând în avantajul poveștii pe care vrei să o spui. Luna iulie nu e deloc prietenoasă la mare, faptul că a venit norul a creat exact imaginea de care aveam nevoie pentru că nu am fi avut aceeași atmosferă dacă ar fi fost o zi însorită’, a mai spus Iura.

Asculta  Horia Brenciu – Pofta de baut

„Am filmat pe ploaie, pe soare, pe nori, pe vânt și pe la prânz a apărut și curcubeul. Schimbările de vreme și de atmosferă se văd și pe imaginile finale din videoclip. Nimeni nu spera, în timpul ploii, că o să mai avem spre seară un asfințit atât de frumos. Și totuși, s-a întâmplat. Probabil că cineva, acolo sus, dansează bossa nova…’ a declarat Horia Brenciu.

„Am dansat permanent, a fost o atmosferă foarte relaxată. De multă vreme mi-am propus că dacă va fi să mai trăiesc vreo nuntă, ea să aibă loc pe plajă, iar eu să fiu în picioarele goale, ca să pot dansa direct pe nisip. Toate astea mi s-au întâmplat în timpul acestor filmări, așa că pentru mine a fost perfect’, a declarat Diana Munteanu.

Versuri – Pofta de baut

E trecut de ora 8
Vad ca-mi scrie
Ma intreaba daca pot,
Dar deja stie.

Ca nu-i zi sa nu zbor cu gandul spre locul in care e
Si nici noapte in care sa nu-mi atinga visele

Am o sticla de vin
O sa vin din senin
Cu pacate intr-un geamatan
Sa plec doar cand nu o sa am

O sticla de vin
Hai sa ne nu grabim
O sa bem putin cate putin pana o sa ne indragostim

Ma privesti de la geam
Esti un zambet
Crede-ma am venit
Intr-un suflet

Zi de zi o sa trec pe aici chiar daca n-o sa urc
Tu asteapta-ma cu aceeasi pofta de baut

Am o sticla de vin
O sa vin din senin
Cu pacate intr-un geamatan
Sa plec doar cand nu o sa am

O sticla de vin
Hai sa ne nu grabim
O sa bem putin cate putin pana o sa ne indragostim

Si daca nu mai curge
Niciun strop de vin
O sa degust iubito, din dragostea ta putin

Daca ne vine randul sa ne iubim
O sa stim, iubito, ca poate nu e de la vin

Cor (pofta de baut)

Am o
Am o
Ti amo
Ti amo

Poate e doar o
Cred ca si tu ai o
Stii ca e doar o
Avem nevoie de o

Am o sticla de vin
O sa vin din senin
Cu pacate intr-un geamatan
Sa plec doar cand nu o sa am

O sticla de vin
Hai sa ne nu grabim
O sa bem putin cate putin pana o sa ne indragostim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *