HAVANA - Mon Amour, single nou

HAVANA – Mon Amour

loading...

HAVANA – Mon Amour

După ce a cucerit publicul cu hiturile “Vita Bella” și “Que Sera, Sera”, Havana lansează single-ul și videoclipul “Mon Amour”, alături de Raul Eregep, noua voce a trupei. Muzica este compusă de Sorin Seniuc și Vanotek, versurile sunt scrise de Alexandra Țîrțîrău, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar. Cu un refren în limba franceză în care laitmotivul este iubirea, „Mon Amour” s-a materializat într-un videoclip în care sunt prezentați membrii trupei Havana și o tânără blondă de o frumusețe răvășitoare aflată în compania unei păsări de pradă. Raul Eregep este un tânăr din Constanța care a impresionat publicul prin apariția sa la cel de-al șaselea sezon al show-ul X Factor, unde s-a clasat pe locul al doilea.

18519450_1512190845518628_4524638760847746806_n

„Sunt foarte fericit că fac parte din trupa Havana. Mă simt foarte bine în compania lor și asta cred că este cel mai important. Am așteptat acest moment. Nici nu-mi vine să cred că avem un videoclip. Simt că sunt pe drumul cel bun pentru că asta este tot ce vreau să fac: să cânt. Piesa mi se potrivește și este diferită de tot ce am cântat până acum. Am început să cânt în copilărie, pe la 12 ani. Am participat la KIDsing și la X Factor, unde am făcut parte din echipa Deliei și m-am clasat pe locul 2. Sunt foarte fericit că fac parte din trupa Havana”, a spus Raul.

Asculta    HAVANA – Mon Amour 

Ma bucur ca lansam aceasta piesa si cred ca suna foarte bine in noua formula. Raul este un tanar la inceput de drum si cred ca merita sustinut.”, a spus Vanotek.

“’Mon Amour’ are un ritm care te prinde si speram ca si ascultatorilor sa le placa. Este un proiect in care noi credem foarte mult, ne bucuram ca Raul este alaturi de noi si vrem sa il felicitam pentru toata munca”, a adaugat Sorin.

In 2015, insa, aveau un super succes cu piesa “Vita Bella“, iar apoi au lansat “Que Sera“, sera, cu Nadir, un alt concurent X Factor, la voce si au bifat o super colaborare cu Alexandra Stan, Ecoute. Nadir, intre timp, a lansat mai multe single-uri solo, cel mai recent fiind lansat chiar la inceputul acestui an – “Te strig“. A venit cu “Ma intreaba sufletul“, “Melodia mea“, iar in 2015 colabora cu Loredana pentru piesa “Te iubesc“.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *