Halsey - Now Or Never, single nou

Halsey – Now Or Never

loading...

Halsey – Now Or Never

Halsey a lansat videoclipul noului single ”Now Or Never”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al artistei, „Hopeless Fountain Kingdom”.  După un album de debut certificat cu platină în Statele Unite și cu aur în UK, Canada și Brazilia, Halsey revine anul acesta un nou material. Discul se numește ”Hopeless Fountain Kingdom” și este un album conceptual, a cărui idee datează încă din 2014. Deși Halsey pare să fi cucerit o mare parte a publicului încă de la primele piese, artista mărturisea anul trecut că a întâmpinat mari dificultăți în zona de promovare pe radio, din cauza genului muzical abordat.

4-now-or-never.w1200.h630

”Întregul album are în spate un concept elaborat. ”Hopeless Fountain Kingdom” este un loc, e un purgatoriu, care există între pământ și iad. E un loc în care ajung oamenii care nu au fost suficient de buni pentru a merge în rai, dar nici destul de răi pentru a merge în iad. Sunt captivi acolo. Albumul e despre doi oameni care s-au născut în ”Hopeless Fountain Kingdom”. Se spune că oamenii care ajung acolo au comis fapte îngrozitoare, dar sunt și doi copii care s-au născut în acel loc și au un destin care îi așteaptă”, a detaliat Halsey.

Asculta   Halsey – Now Or Never

„Genurile muzicale promovate în 2016 sunt o mare varză. Jumătate din piesele hip-hop sunt, la rădăcină, piese pop, și jumătate din piesele cu un sound alternativ sunt de fapt melodii pop. Iar posturile de radio care difuzează pop habar nu au ce au de făcut. Ajung în final să discut cu posturile de radio de pe zona de alternativ: <<Îmi spui că muzica mea e prea întunecată pentru a fi pop și prea pop pentru a fi alternativă>>. Din cauza asta nici posturile cu muzică urbană nu se ating de ea. Așa că avem un album care nu se încadrează nicăieri. Și ce poate fi mai alternativ decât asta?”, a declarat Halsey.

”Hopeless Fountain Kingdom” va fi lansat pe 2 iunie 2017, povestea discului începând cu piesa ”Now Or Never”, primul single extras. Videoclipul melodiei, regizat chiar de Halsey împreună cu Sing J Lee, urmează firul epic descris de artistă în interviul menționat mai sus. În clip ne sunt prezentați cei doi copii născuți în purgatoriu, vizualul fiind însă doar un teaser ce deschide intriga poveștii.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *