Gwen Stefani – Misery

loading...

Gwen Stefani – Misery

Gwen Stefani a lansat videoclipul noului single ”Misery”. Piesa este extrasă de pe albumul „This Is What the Truth Feels Like”. Gwen Stefani își dedică o mare parte din timpul său promovării albumului „This Is What the Truth Feels Like”. După show-ul susținut la SNL (Saturday Night Live), una dintre cele mai longevive și populare emisiuni de divertisment din SUA și duetul cu Blake Shelton pentru piesa ”Go Ahead And Brake My Heart”, Gwen Stefani lansează videoclipul celui mai recent single, ”Misery”. Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Robin Fredriksson, Julia Michaels, Mattias Larsson și Justin Tranter și vine însoțită de un videoclip regizat de Sophie Muller.

gwen_stefani_misery

Albumul „This Is What the Truth Feels Like…” a fost lansat pe 18 martie, debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200. Materialul este inspirat atât de viața intimă actuală a artistei, cât și de relația cu fostul soț. Gwen Stefani pare să fi găsit remediul pentru problemele din viața sentimentală. După divorțul de Gavin Rossdale din 2015, solista No Doubt a început o relație cu artistul de muzică country Blake Shelton, ce trecuse printr-o experiență similară, divorțând și el de soția sa tot în 2015. Efectele lăsate de căsniciile proaspăt încheiate s-au cicatrizat însă prin începerea acestei noi relații, care s-a închegat chiar în văzul publicului, Gwen Stefani și Blake Shelton fiind colegi de juriu în sezonul trecut al emisiunii The Voice US.

Asculta  Gwen Stefani – Misery

Gwen Stefani și Gavin Rossdale au format vreme de 13 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 2002, unindu-i atât cei 3 copii, cât și pasiunea pentru muzică și artă. Chiar dacă din exterior Stefani și Rossdale păreau a forma cuplul perfect, în interior existau ”probleme ireconciliabile”. Din acest motiv, Gwen Stefani a luat decizia de a divorța de Gavin Rossdale, ambii angajându-se, însă, în a rămâne implicați în creșterea celor 3 copii.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *