Grum feat. Rothchild - Under Your Skin, single nou

Grum feat. Rothchild – Under Your Skin

loading...

Grum feat. Rothchild – Under Your Skin

Grum, poate cel mai hot si actual nume din zona progressive trance, isi continua ascensiunea la Anjunabeats cu „Under Your Skin”, primul sau single cu voce, gratie ajutorului pe care l-a primit de la Rothchild. Ce-i drept, am tot auzit voci in piesele lui Grum, dar acelea erau sample-uri care se repetau, nicidecum versuri care sa fie interpretate asa cum o face Rothchild in „Under Your Skin”, o piesa extrasa de pe compilatia Anjunadeep Volume 12 – mixata de Above & Beyond.

grum

Grum isi pastreaza si in „Under Your Skin” soundul melodic si asezat de vara, insa exceleaza pe partea de climax datorita dropului atent construit pentru a incanta cat mai mult urechile trancerilor. „Under Your Skin” este testata in seturile artistilor de la Anjunabeats inca de asta-toamna, cand s-a auzit in premiera in cadrul mega-evenimentului de celebrare a 150 de editii ale emisiunii Group Therapy Radio.

Asculta  Grum feat. Rothchild – Under Your Skin

In ultimele zile si-a facut veacul in seturile lui Grum, care se afla intr-un turneu de 3 luni pe tot continentul Americii de Nord, impreuna cu Andrew Bayer, ilan Bluestone, Jason Ross, plus alti invitati precum Myon & Shane 54, Seven Lions si 16 Bit Lolitas. Noul single Grum este una dintre multele exclusivitati lansate odata cu Anjunabeats Volume 12, compilatia de suflet a britanicilor de la Above & Beyond.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *