Gojira & Planet H feat. Freakadadisk - Baga Placa, single nou

Gojira & Planet H feat. Freakadadisk – Baga Placa

loading...

Gojira & Planet H feat. Freakadadisk – Baga Placa

Gojira, Planet H si Freakadadisk au pregatit un nou clip, intitulat “Baga Placa”. Gojira & Planet H au colaborat cu Freakadadisk, cunoscutul DJ din Paraziții, pentru noul single ”Bagă Placa”. Piesa este prezentată publicului împreună cu un videoclip filmat la PadinaFest în 2016. ”Bagă Placa” este compusă, mixată și masterizată de Planet H. Producția este semnată de Robert Ionicioiu, montajul fiind realizat de Gojira. Din repertoriul Gojira & Planet H fac parte piese ca: “”Marea Băietzeală”” (ft. Kazi Ploae), ”“Dă-i mai tare” ”(feat.Doc), ”“Fugi”” (feat. Deliric), ”“Fac ce-mi place”” (feat. Doc & Deliric), ”“Robot armasar atetack””, „“Regele Verii” (feat. Robin Proca), ”“Bang Bang” ”(feat. Alan si Kepa).

cats-1

Filmarile au fost realizate la PadinaFest 2016. Clipul a fost filmat de Roberto Stan si montat de Andreescu George. Paul Opris s-a ocupat de productia muzicala, mix si master. George Andreescu alias Gojira este unul dintre cei mai experimentați și inovativi DJ, remarcându-se prin combinațiile de bass, techno, breakbeat și dubstep, cu care a cucerit rapid scena electro. Piesa suna foarte bine si se potriveste perfect cu stilul adoptat de baieti. În mai 2015, Gojira & Planet H au deschis primul concert Skrillex în România. Evenimentul s-a desfășurat la Complex Enigma Beach din Mamaia.

Asculta   Gojira & Planet H feat. Freakadadisk – Baga Placa 

Cu o carieră ce se extinde pe mai bine de 10 ani, Gojira (pe numele real George Andreescu) este unul dintre cei mai experimentați și inovativi DJ, remarcându-se prin combinațiile de bass, techno, breakbeat și dubstep, cu care a cucerit rapid scena electro. Planet H (pe numele real Paul Opriș) și-a început cariera ca membru fondator al grupului rock Godmode, iar datorită deschiderii sale către o paletă diversă de genuri muzicale, a reușit să le îmbine în mod inedit și să creeze mixuri formidabile.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *