Gloria - Saruta-ma cu forta, single nou

Gloria – Saruta-ma cu forta

loading...

Gloria – Saruta-ma cu forta

Gloria Melu lanseaza single-ul si videoclipul  “Saruta-ma cu forta“, o poveste de dragoste cu iz adolescentin, single-ul este compus de catre Theea Minculescu, alaturi de Cristian Tarcea.  La 23 de ani, se poate lauda deja cu o cariera impresionanta: a cantat pe numeroase scene din toata lumea si a facut parte din trupa fenomen LaLa Band. Gloria Melu revine astazi pe piata muzicala cu un nou single, “Acelasi film”, insotit de un videoclip incendiar!După numai o zi de la lansarea piesei “Saruta-ma Cu Forta”, Gloria a reușit să se plaseze pe locul #29 în topul nostru 100 Romanesc. Un impact destul de puternic pentru început. Sperăm să urce și mai mult.  Daca acum cativa ani facea parte din celebra trupa LaLa Band, Gloria si-a dovedit, de-a lungul timpului, talentul in numeroase domenii artistice si a fost premiata la festivaluri internationale de muzica si de teatru.

Dragostea este cel mai frumos sentiment, iar muzica este cea mai buna cale de a ne transmite sentimentele, de a ne bucura de viata, de iubire, de clip ape care o traim. Este fascinant acel moment in care iti dai seama ca iubesti din toata fiinta ta, dar nu stii cum sa ii spui; il iubesti, dar vrei sa iti iti ascunzi vulnerabilitatea si astepti ca el sa faca primul pas. Este exact momentul pe care am vrut sa il traspun in piesa”, spune Gloria.

Asculta   Gloria – Saruta-ma cu forta

Este pasionata de muzica hip-hop, iar colegii o poreclesc “Harry Potter”. Gloria Melu a fost in grupul Allegretto inainte sa ajunga sa faca parte dintre protagonistii din „Pariu cu viata”. La varsta de 8 ani ea si colegele sale cantau pentru romanii din Chicago, au mers in nenumarate turnee, iar la 14 ani se poate lauda ca a cantat, alaturi de Allegretto, pe numeroase scene ale lumii. Gloria a facut parte si din trupa REBELE.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *