Gipsy Casual - Yalla Ya Habibi, single nou

Gipsy Casual – Yalla Ya Habibi

loading...

Gipsy Casual – Yalla Ya Habibi

Gipsy Casual  lanseaza noua lor piesa “Yalla Ya Habibi”. Dupa ce a cucerit Turcia cu piesele “Bate toba mare” si “Khelushka”, trupa Gipsy Casual se gândeste serios sa îi impresioneze si pe arabi. Din aceasta dorinta s-a compus si noul single Gipsy Casual  “Yalla Ya Habibi”, pentru care s-a filmat un videoclip incendiar la ruinele Cetatii Histria. Piesa a fost compusa de Andrei Marius, care este si component al trupei Gipsy Casual, în colaborare cu Mihaita Manu. Proiectul se lanseaza, ca de obicei, în colaborare cu Sprint Music.

gipsy-casual

“Noua noastra piesa pe care o lansam acum, “Yalla Ya Habibi”, este una din cele mai mari provocari deoarece prin acest single noi vrem sa câstigam partea araba ca si public! Vrem sa ajungem la seici si sa-i facem sa danseze pe muzica noastraJ! Ne dorim ca piesele noastre sa se auda si pe radiourile din zona araba. Anul acesta i-am cucerit definitiv pe turci!”, spune Mihaita Manu, liderul trupei Gipsy Casual.

Asculta   Gipsy Casual – Yalla Ya Habibi 

“Protagonistii videoclipului si ai noului single “Yalla Ya Habibi” sunt Antonio si Gya – care va aparea cu o imagine inedita pentru România. Va invitam sa descoperiti acest lucru în videoclip! O sa va placa! Am filmat la ruinele Cetatii Histria”, a mai completat Mihaita Manu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *