Geo Da Silva, DJ Gabro & Mr. Sax feat. Alexandra Mitroi - Kiss Me

Geo Da Silva, DJ Gabro & Mr. Sax feat. Alexandra Mitroi – Kiss Me

loading...

Geo Da Silva, DJ Gabro & Mr. Sax feat. Alexandra Mitroi – Kiss Me

Geo Da Silva spunea la inceputul verii ca in urmatoarele 3 luni va lansa 3 piese si 3 videoclipuri.  Geo Da Silva, lanseaza cel de-al doilea single, „Kiss Me”, dupa ce in cu cateva saptamani lansa piesa „I Want You”, alaturi de Mr Sax. Ca si in cazul altor piese lansate, Geo Da Silva este si compozitorul noului single „Kiss Me”, lansat in colaborare cu DJ Gabro, Mr Sax si Alexandra Mitroi. De aceasta data, Geo a compus piesa alaturi de Cosmin Basasteanu si Alexandra Mitroi. Videoclipul este regizat de catre Ovidiu Roteliuc si a fost filmat in Timisoara.

geo-da-silva

Semifinalista la Vocea Romaniei din editia anului 2015, Alexandra Mitroi a facut primii pasi in drum spre o cariera muzicala cand avea 16 ani. Vocea ei a fost descoperita intamplator, de catre doamna ei diriginta, care a rugat-o sa cante o doina. In urma cu cateva luni, Geo Da Silva a lansat o piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”.

Asculta    Geo Da Silva, DJ Gabro & Mr. Sax feat. Alexandra Mitroi – Kiss Me

Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC.Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *