Garbage - Empty, single nou

Garbage – Empty

loading...

Garbage – Empty

Garbage a lansat videoclipul noului single ”Empy”. Piesa este extrasă de pe albumul „Strange Little Birds”, așteptat pe piață în luna iunie. La începutul lunii februarie, Garbage anunța finalizarea înregistrărilor pentru cel de-al 6-lea album de studio. Solista Shirley Manson transmitea atunci un mesaj înțepător celor care au desconsiderat capacitatea trupei de a livra muzică nouă:”Țineți-vă invidia în frâu, haterilor”. Între timp, materialul a ajuns în forma finală,Garbage anunțând că noul album se numește „Strange Little Birds” și că va fi lansat pe 10 iunie 2016.

720x405-GettyImages-524942134

“Ceea ce ne-a ghidat în crearea acestui album a fost ideea de a rămâne fresh și de a ne baza pe instinct atât în ce privește versurile, cât și construcția muzicală. Pentru mine, acest disc, surprinzător, este mai bine conectat de primul nostru album decât oricare dintre celelalte materiale”, a declarat solista Shirley Manson în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului „Strange Little Birds”.

Asculta  Garbage – Empty

Discul conține 11 piese, la care trupa a lucrat sacadat vreme de aproape 3 ani. Prima piesă dezvăluită de pe noul album se numește ”Empty” și a avut premiera la radio pe 20 aprilie, la The Kevin & Bean Show, de la The World Famous KROQ. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Sam Bayer.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *