G Girls - Call The Police, single nou

G Girls – Call The Police

loading...

G Girls – Call The Police

Una dintre cele mai neasteptate colaborari din industria muzicala se lanseaza astazi. GGirls, un proiect Global Records, reuneste unele dintre cele mai iubite artiste din Romania: INNA, Antonia si Alexandra Stan, carora li se alatura Lori, cunoscuta publicului in urma participarii la Vocea Romaniei si proiectele live din care a facut parte. Prima piesa a proiectului GGirls se numește „Call the Police” și a fost compusă de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru hitul “BOP BOP”. La compoziție au contribuit și Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba), producatării români care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, semnând piese și pentru Akon.

unnamed1

Videoclipul a fost filmat în Bucureşti, la Palatul Noblesse, în regia lui Roman Burlaca, cel care a facut cele mai cunoscute videoclipuri ale celor de la Carla’s Dreams („Te rog“, „Sub pielea mea“, „Acele“, „Unde“), DoP Marius Panduru (câştigător al numeroase premii pentru cea mai bună imagine). În noul videoclip, cele patru artiste afişează o imagine sexy, puternică, plină de încrezatoare în propriile forţe. Alexandra Stan și Inna au mai colaborat pentru piesa „We Wanna”, lansată împreună cu Daddy Yankee (cântăreț, compozitor și producător). Portorican la origini, pe Daddy Yankee ni-l amintim datorită piesei “Gasolina”, dar și mulțumită numeroaselor colaborări cu artiști de top precum Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Nicole Scherzinger, Fergie, Akon etc. Nici Inna și Antonia nu se află la prima colaborare, cele două fiind invitate să cânte pe piesa ”Fie ce-o fi”, a Darei, o tânără artistă originară din Republica Moldova.

Asculta   G Girls – Call The Police

„«GGirls» este un proiect cool, alături de colegele mele, artiste Global Records,casa mea de discuri: Antonia, Alexandra Stan şi Lori. Sunt încântată să vă prezint «Call the Police», o piesă care îmi place mult. Enjoy!“, a declarat Inna.

„Pentre mine, proiectul «GGirls» înseamnă patru tipe într-o combinaţie misto, party, dans, no stress (n.r. – niciun stres). La filmări a fost interesant, a fost prima mea experienţă cu o echipă atât de mare la un videoclip; oameni profesionişti, haine frumoase, locaţie glamour, am râs, a venit poliţia, mi-a plăcut, a fost cool. Piesa mi-a placut de la primul play, îţi dă o energie bună, iar colaborarea cu fetele mi s-a părut foarte tare“, a spus şi Lori.

„Mă bucur să fac parte din «GGirls» alături de Inna, Alexandra Stan şi Lori! «Call the Police» este o piesă fresh şi ne dorim ca fanii noştri să danseze şi să se distreze“, a declarat Antonia.

„Dacă recent am lansat «Ecoute», un clip plin de candoare, acum, în «Call the Police», joc rolul fetei rele. Ce-i drept, îmi place să fiu când îngeraş, când pisicuţă rea. Se pare că suntem prea sexy, să ne aresteze cineva“, a spus Alexandra Stan.

În această perioadă, Inna se pregăteşte de lansarea unui nou single, „Heaven“, al cărui videoclip a fost filmat în Mauritius. Antonia promovează „Sună-mă“, colaborarea cu Carla’s Dreams care are peste şase milioane de vizualizari pe YouTube, Alexandra Stan a lansat single-ul „Ecoute“ feat. Havana, iar Lori urmează să revină cu piese noi.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *