Francisca - Cu pumnii in piept, single nou

Francisca – Cu pumnii in piept

loading...

Francisca – Cu pumnii in piept

Francisca revine cu lyric video-ul „Cu pumnii în piept”, o piesă despre sentimente, compromisuri și momentele dificile dintr-o relație. O coproducție Cat Music și Panda Music, piesa „Cu pumnii în piept” este compusă de Marius Dia, Erik Tchatchoua & George Papagheorghe și produsă de Andrei Idu, Dorin Voicu & Marius Dia. Francisca Andreea Dulceanu s-a nascut pe data de 20 noiembrie 1993, la Botosani, oras in care a absolvit Liceul de Arte ”Stefan Luchian”. Francisca și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la vârsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica și dansul îndrumată de numeroase personalități celebre din România și de peste hotare. Anul 2012 își pune amprenta asupra carierei sale, odată cu participarea în cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimește juriul cu calitățile ei vocale și reușește să ajungă până în semifinală, alături de trupa RED. In 2015 este invitata sa cante in cadrul unei gale Superkombat, ca ulterior sa prezinte cateva gale, ce au avut loc in diverse orase din Romania.

Francisca-Cu-pumnii-in-piept-720x415

„Indiferența distruge orice suflet și transformă ușor iubirea în ură și suferință, toate conducând spre capitolul final al oricărei relații. Piesa „Cu pumnii în piept” este despre o iubire consumată ce a devenit treptat o iubire toxică, hrănită cu certuri, vorbe dure și indiferență, dar și despre momentele în care sentimentele se pierd, iar cei doi identifică în celălalt doar defecte. Aceasta poate fi povestea mea și a ta. Sunt convinsă de faptul ca mulți dintre ascultători se vor regăsi în aceste versuri”, a declarat frumoasa artistă.

Asculta   Francisca – Cu pumnii in piept

Artista a debutat în anul 2015 cu piesa „Piatra de pe inimă”, în colaborare cu Uddi, colegul ei de la X Factor. În același an, Francisca a lansat single-ul „Lacăt la inimă”, cu primul videoclip din carieră. „Lacăt la inimă” este compus de catre George Papagheorghe si Marius Dia, in studioul Panda Music, iar videoclipul este regizat de catre Lazar Cercel si a fost filmat pe parcursul a 24 de ore in padurea Baneasa, dar si intr-un hotel din Bucuresti. La câteva luni de la colaborarea cu Pacha Man pentru piesa și videoclipul „Lacăt la inimă”, Francisca surprinde cu piesa „OMG”, dance, cu influente reggaeton, trap si R&B, compusa tot in studioul Panda Music, de catre George Papagheorghe si Marius Dia. În 2016, artista „intră pe un ‘Drum de piatră”, alături de de F. Charm. Piesa “Drum de piatra”, ce vine insotita de un videoclip regizat de catre Dan Petcan, este compusa tot in studioul Panda Music, de catre Marius Dia, F Charm, George Papagheorghe si Erik.

Versuri – Cu pumnii in piept

Ne-aude tot orasul, ne-aud si satele daca mai tipi asa
Ca un negustor falit pe cale sa isi vanda inima
Tu cauti samanta de cearta, o plantezi in casa
Pui lacrimi sa-i deа radacina si o lasi sa creasca

Te bati cu pumnii in piept
Pana cand lovesti destine
Tu ai suflet de fier
Tot ce ascunzi in el, sunt ruine

Te bati cu pumnii in piept
Pana cand lovesti destine
Tu ai suflet de fier
Tot ce аscunzi in el, sunt ruine, ruine

De la tine am invatat ca si ingerii intre ie se mai ranesc
Si in loc de buna ziua, prefer sa-mi lasi loc de.. te iubesc
Tu cauti samanta de cearta, o plantezi in casa
Pui lacrimi sa-i deа radacina si o lasi sa creasca

Acuma faptu-i consumat,
Petale cresc, petale cad
De-ar fi sa fac un rezumat

Te bati cu pumnii in piept
Pana cand lovesti destine
Tu ai suflet de fier
Tot ce ascunzi in el, sunt ruine

Te bati cu pumnii in piept
Pana cand lovesti destine
Tu ai suflet de fier
Tot ce аscunzi in el, sunt ruine, ruine…

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *