Fly Project feat. Misha – Jolie

loading...

Fly Project feat. Misha – Jolie

Colaborarea primăverii vine de la Fly Project și Misha, care au lansat împreună o melodie cu rețetă de hit, ”Jolie”. ”Jolie” e genul de piesă pe care o vei auzi peste tot în perioada următoare. Mai e puțin până vine vara, așa că artiștii români au început să se întreacă în hituri. Cea mai fresh colaborare le aparține băieților de la Fly Project și Mishei, care și-au unit forțele pentru ”Jolie”. Piesa e în engleză și franceză, o piesa de vară, pentru playlist-urile cluburilor de pe litoral și nu numai. 

img

Melodia se numește ”Jolie” și vine acompaniată de un videoclip produs de Alex Ceaușu și deși a fost implicată foarte multă figurație, filmarea s-a terminat în 12 ore. Piesa ”Jolie” a apărut printr-o colaborare între Rappin’ On și Fly Records, prima de acest gen, melodia fiind compusă de Connect-R, Tudor Ionescu și Dj Sava. Ideea clipului merge exact pe filmul piesei, o petrecere care te face să uiți de orice probleme, cu femei frumoase, cu mulți prieteni și muzică până dimineața. Fly Project pleacă la începutul lunii mai în America Latină, urmând ca apoi să revină în România pentru a intra în promovare cu piesa ”Jolie”, alături de Misha, și ulterior să își continue turneul în Rusia.

Asculta  Fly Project feat. Misha – Jolie

”“E genul de piesă pe care să o dai tare în boxe și să pleci spre mare. E o piesă care te îndeamnă la aventură, la nopți fierbinți, la vara aia pe care să nu o uiți niciodată. Am lucrat foarte bine împreuna cu echipa Rappin’ On, nu există competiție între studio-uri sau nu există în cazul nostru, e vorba despre muzică, idei bune puse împreună și cam atât””, spune Tudor.

”“A fost printre puținele dăți în care nu am stat foarte mult la o filmare și nici nu ne-a supus Ceaușu la prea multe, Misha a fost cea mai solicitată și mai chinuită de data asta, fiind personajul principal în videoclip, a fost chiar o atmosferă plăcută și n-am realizat că s-au adunat niște ore de filmare la finalul zilei”, a declarat Dan.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *