Florian Rus - Cat inca ne iubim, single nou

Florian Rus – Cat inca ne iubim

Florian Rus – Cat inca ne iubim

Florian Rus debuteaza cu emotionanta piesa „Cat inca ne iubim”, o piesa prin care artistul isi propune sa vorbeasca despre lupta interioara care se da dupa orice despartire cand o parte din tine pleaca si alta parte din tine vrea sa ramana.Tanarul interpret si compozitor al studioului Demoga declara ca emotiile ce il cuprind cand este vorba de propriile piese sunt deosebite. In timpul filmarilor Florian a avut parte de cateva momente interesante cand teama sa de inaltime s-a intalnit cu mai multe cadre filmate pe acoperisul unui bloc de 10 etaje din Cluj-Napoca, dar si-a invins frica cu brio.

mcop

“Prin astfel de momente au trecut multi, si cred ca isi vor regasi trairile materializate in aceste versuri. „E un sentiment de satisfactie indescriptibil sa auzi varianta finala a unei piese la care ai lucrat mult timp. Fiind vorba aici de piesa mea si nu de piesa unui alt artist pentu care am compus satisfactia este dubla dar pe langa asta primul gand pe care-l ai este sa speri sa atingi sufletele a cat mai multor oameni. E primul meu videoclip asa ca recunosc ca n-am avut unde sa fug sa m-ascund de emotii, ca sa vorbesc in spiritul piesei. Am avut noroc insa de-o echipa profesionista si dedicata. Tranda si echipa lui au fost minunati si imi place foarte mult rezultatul final.”, spune Florian

Asculta       Florian Rus – Cat inca ne iubim

Drumul lui Florian in muzica a inceput de la o varsta frageda, cand dadea concerte pe balconul apartamentului iar publicul era format din vecini. Incurajat si indrumat de familie sa isi urmeze chemarea, a participat la Vocea Romaniei, unde a avut parte de o experienta uluitoare care i-a intarit dorinta de a canta pe scena mare. Pasiunea s-a impletit cu talentul iar tanarul a continuat sa colaboreze cu diversi artisti si sa fie parte din proiecte precum Special Guest Orchestra. Acest parcurs firesc l-a adus astazi in pragul propriului debut cu piesa „Cat inca ne iubim”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *