Florena - Keeping Your Head Up, single nou

Florena – Keeping Your Head Up

loading...

Florena – Keeping Your Head Up

Florena lanseaza al patrulea cover din seria Roton Music Cafe Sessions, o interpretare personalizata a piesei „Keeping Your Head Up”. Tanara artista ce a debutat la emisiunea X Factor si are la activ o participare la concursul Eurovision 2016, este posesoarea unui timbru deosebit, scos in evidenta prin piesele alese in aceasta serie de cover-uri. „Keeping Your Head Up” este o alegere perfecta pentru Florena, atat ca mesaj cat si interpretare vocala. Deşi în viaţa de toate zilele este timidă, când urcă pe scenă, Florena Ticu Şandro devine o artistă în toată regula, expresivă şi încrezătoare. 

hqdefault

Atuul ei nu constă doar în frumuseţe, ci şi în vocea care îi permite să „ducă” hituri ale unor nume grele din showbiz, inclusiv Adele şi Alicia KeysSingle-ul artistei britanice Birdy a devenit foarte indragit de publicul din toata lumea intr-un timp foarte scurt de la lansare. Piesa s-a bucurat de o popularitate uriasa in randul tinerilor, acestia asteptand cu sufletul la gura single-ul lui Birdy. Interpretarea Florenei este una care va impresiona prin finete, nuante suave muzicale si emotiile transmise de artista, tinerei reusindu-i sa dea viata piesei intr-un fel unic.

Asculta  Florena – Keeping Your Head Up

„Keeping Your Head Up este coverul meu preferat de pana acum si sunt sigura ca si voi o sa va dati seama de acest lucru. Este una din piesele mele preferate care mi se potriveste minunat. O melodie calda, moderna care imi unge sufletul de fiecare data cand o ascult. Sper sa va placa reinterpretarea mea!” declara Florena.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *