Florena & DREI - Heathens, single nou

Florena & DREI – Heathens

loading...

Florena & DREI – Heathens

Pentru cel de-al cincilea cover din seria Roton Music Cafe Sessions, Florena a decis sa colaboreze cu Drei, o voce masculina ce incepe usor, usor sa-si lase amprenta in industria muzicala din Romania. Tanara artista a demonstrat cu fiecare lansare ca are un timbru special care se pliaza perfect pe orice piesa aleasa. Pe langa faptul ca este foarte tanara si are o echipa de profesionisti in jurul ei, printre atuurile Florenei se numara si faptul ca este constienta ca pe langa talent este nevoie si de multa munca si perseverenta. “Heathens” este piesa de rezistenta a recitalului de coveruri ale artistei, single-ul, interpretat original de Twenty One Pilots, facand senzatie in toate topurile de muzica, reusind sa doboare recorduri si sa devina una dintre cele mai populare hituri internationale din ultima perioada.

music-picture-10-e1488987059427-720x415

Florena, tanara artista ce si-a facut debutul in fata publicului o data cu participarea la emisiunea-concurs X Factor in echipa lui Dan Bittman in 2013, lanseaza  “Heathens”. Indragostita de muzica din copilarie, Florena a dedicat mii de ore studiului de canto si perfectionarii tehnicii vocale, iar rezultatul nu s-a lasat asteptat. Vocea Florenei nu lasa pe nimeni indiferent si cucereste iremediabil de la primul acord. Are o voce puternica, o frumuste angelica si are potentialul sa ajunga un nume mare in industria muzicala din Romania. “Heathens” in interpretarea lui Drei si a Florenei are un farmec aparte, o personalitate puternica si va atinge sufletul fanilor cu siguranta. Chiar daca este o piesa moderna, care suna minunat, are un mesaj puternic.

Asculta   Florena & DREI – Heathens

Despre piesa, Florena declara: Ascult “Heathens” zilnic, de cand s-a lansat. Imi place aceasta melodie extrem de mult si cel mai mult imi place mesajul ei.

“M-am hotarat sa fac un cover pe ea, pentru ca o catam nonstop si imi placea ce aud. Am ajuns in studio, am inregistrat-o cap-coada si mi-am dat seama ca lipseste forta si energia piesei, asa l-am cunoscut pe colegul meu, Drei cu care ma inteleg de minune si, impreuna, noi zicem ca am facut o treba buna. Cea care a ales melodia este Florena si impreuna cu echipa Roton a hotarat ca au nevoie de o voce masculina care sa cante partea de rap de pe aceasta piesa. Avand in vedere ca mai cantasem rap pe “Say Cheese”, rolul mi se potrivea ca o manusa in aceasta ecuatie. Colaborarea cu Florena a fost una foarte tare si speciala in acelasi timp. Noi nu ne stiam personal pana in momentul filmarilor. Am tras vocile in acelasi studio, dar in zile diferite si nu am reusit sa ne intalnim in persoana decat la filmari”, spune Drei.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *