Florena - Behind The Shadows. single nou

Florena – Behind The Shadows

Florena – Behind The Shadows

Cunoscută publicului în urma participării la emisiunea-concurs X Factor, Florena lansează piesa de debut “Behind the Shadows”. La doar 16 ani, Florena își croiește drumul către topurile muzicale. După participarea la X Factor din 2013 (în echipa lui Dan Bittman), tânăra artistă își continuă parcursul în muzică lansând primul single, „Behind the Shadows”. Cu această melodie, Florena s-a calificat în semifinala Eurovision România 2016.

timthumb

„Ce este important pentru mine este ca felul meu de a face muzica, stilul meu, vocea mea au fost apreciate si trimise, iata, intr-o competitie atat de importanta”, a declarat Flroena despre participarea la Eurovision. Mai mult, la piesa „Behind the Shadows” au lucrat, impreuna cu Gabriel Huiban, atat Laurentiu Duta, cat si Adam Powers. Pe langa interpretarea dramatica si convingatoare a piesei, intre atuurile Florenei se numara si faptul ca, desi este atat de tanara, este constienta ca pe langa talent ai nevoie si de multa munca. Inca de la varsta de cinci ani, artista a investit in promitatoarea ei cariera mii de ore de lectii de canto si de pian.

Asculta  Florena – Behind The Shadows

 


Florena este susținută de Gabriel Huiban, producătorul care semnează hituri precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Doua anotimpuri” (DJ Project), “Anicyka Maya”, “24” (Anna Lesko) si Gasca Mea (Hi-Q). Gabriel Huiban a colaborat pe partea de producție și cu Alexandra Stan, Delia, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, CRBL, Giulia etc.

La Selecția Națională Eurovision 2016 au fost înscrise 94 de piese. Dintre acestea, 12 au fost alese pentru a avansa în semifinala concursului. Numele semifinaliștilor au fost anunțate oficial în cadrul unei conferințe de presă transmise în direct de TVR 2. Evenimentul a avut loc pe 11 februarie la Teatrul Naţional.

În semifinala Eurovision România 2016, ce va avea loc pe 4 martie la Sala Polivalentă din Baia Mare, vor fi alese 6 compoziţii pentru etapa finală: patru votate de juriu şi două salvate de public. Finala concursului va avea loc pe 6 martie. Pentru prima dată câştigătorul Selecției Naționale va fi ales exclusiv de public, prin sistemul televoting. Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu 3 mai multe decât la ediţia precedentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *