Feli & The TM Groove – Constantine, Constantine

Feli & The TM Groove – Constantine, Constantine 

Feli ne dovedește încă o dată talentul său vocal și lansează un cover rock alături de The TM Groove, pentru celebra piesă din folclor „Constantine, Constantine”. Artista a lansat și o variantă a melodiei însoțită de videoclip.Feli ne face o surpriza si alaturi de cei de la The TM Groove vine cu un cover in forta al piesei Constantine, Constantine si un video filmat in sala de repetitii.

535353_1013948205338038_292392649331492047_n

Nu e prima oara cand o auzim pe Feli cantand aceasta piesa, a mai facut-o si cu ocazia aparitiei live la radio, pentru a-si promova noul single, Creioane colorate. Feli a lansat în octombrie cântecul „Creioane Colorate”, care a fost scris pentru toate acele momente în care ne este mai ușor să spunem ce simțim prin muzică și versuri. Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusă de către Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley, iar versurile sunt scrise de către artistă.

Asculta  Feli & The TM Groove – Constantine, Constantine

De altfel, noua ei piesa se afla de zece saptamani in topul celor mai difuzate trackuri de pe radiourile romanesti si a ajuns deja pe pozitia a doua si ramane de vazut daca o va detrona pe Lidia Buble de pe primul loc.

Melomanii vor putea fi martorii unui nou concert pe care Feli îl va susţine alături de Horea Crişovan, Mircea Ardelean Jr şi Florin Cvaşa vineri, 29 ianuarie, de la ora 22:30, în Club 30, iar biletele pentru acest concert costă 30 lei. Feli a lansat în luna octombrie a anului trecut cântecul „Creioane Colorate”, care a fost scris pentru toate acele momente în care ne este mai ușor să spunem ce simțim prin muzică și versuri.

Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusă de către Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley, iar versurile sunt scrise de către artistă. Născută în Sebeş dar stabilită de câţiva ani în Timişoara, Feli Donose a fost nominalizată anul trecut la categoria Best Romanian Act din cadrul MTV Europe Music Awards (EMA), eveniment care a avut loc la Milano. Solista a fost nominalizată cu piesa „Cine te crezi“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *